1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: [1. Lig] Kartalspor Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Evet yani bu adam oyunda olmadıktan sonra yorum yapmak da zorlaşıyor. İskender' i düzenli olarak seyreden biri olarak. Composure ve finishinginin Türkiye ligleri' nin bi hayli üzerinde (bakınız ligleri diyorum 1. Lig demiyorum). Çok soğukkanlı hava hakimiyeti vasat ama yerden çok iyi. Ligin en iyi forvetlerınden biri. Zaten hep söylüyorum kendisini İlhan Cavcav geçen sene almak istemiş iyi de para teklif etmiş ama Kartal potansiyeli görmüş olacakki çok daha fazlasını isteyip satmamış. Oyunda 8.01 yamasında eklenecek 100-105 ca arasında olmaı gereklir.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Dün oynanan KArtalspor - Sakarya maçındaydım. Kartalspor sahaya Soner-Levent,Fuat,Ufuk,Selçuk-Bilal(dm)-Timuçin,Zafer,Uğur-Yaser,İskender onbiriyle çıktı. 4-1-3-2 taktiğiyle sahaya dağıldılar.

Kartalspor maçın henüz 36. saniyesinde Yaser' le öne geçti. Ama o dakikadan sonra Sakaryaspor sahanın tek hakimiydi. Kartalspor' u evinde ilk defa bu kadar kötü gördüm. Tabi bunda 35. dakikada İskender' in sakatlanarak oyundan çıkması da etkiliydi. Kartalspor' da kaleci Soner performansını artırmaya devam ediyor. Özellikle cepheden gelen toplarda refleksleriyle çok iyi kurtarışlar yapıyor bire bir de iyi. Şu ana kadar ligde seyrettiğim en iyi 5 kaleciden biri. KArtalspor defansı dribling üzerinden ve yan toplarda çok hata yapıyor. Ca olarak iki stoper ve sağ bek takımın en düşük Ca değerlerini alır. Takımın sol beki Selçuk tüm serbest vuruşları kullanıyor. Baraj üzerinden çok iyi aşırıyor. Freekick değeri düzenlenmeli. Yaser Yıldız çok formda. Ligin en iyi forvetlerinden Sakarya maçında yaklaşık 25 dakika tek forvet oynayıp 2 güçlü stoperle boğuşmasına rağmen diri kalabildi. Yalnız strength özelliği pek iyi değil. 10-11 değeri uygun olur. Yalnız daha önceki maçlarda görmediğim bişi gördüm Yaser' de geriden şişirilen hava toplarında zaman zaman başarılı oldu ve çok klas bir kafa golü attı. Yaser' in Ca' sı 100 seviyesinde olmalı. Zafer içinde bir kaç şey söylemek istiyorum. Mevkisi AMRC hızlanması ve hızı iyi Kornerleri o kullanıyor isabetli ortalar yapabilliyor takımın İskender ve Yaser' den sonra 3. en yüksek CA' ya sahip olması gereken oyuncusu. Ön libero Bilal ise dayanıklı ve güçlü bir oyuncu gözünü budaktan sakınmıyor tekmeye kafa uzatıyor. Zatan son maçta böyle bir pozisyonda kafasına darbe aldı. Bravery 15-16 ve agression 14-17 arasında olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Kartalspor İskender' in 2, Yaser' in 1 golüyle Samsunspor karşısında ilk deplasman galibiyetini aldı ve kötü gidişe dur dedi.

Mesaj Yetkileri