Quote Originally Posted by hakansimser
Bide kerim rica etsem şu adama bakarmısın bu adamı real madrid de buldum bu sakatlık geçirmiş hali cogu özelligi 19-18 neyse bu adama make an offer özelligi cıkmıyor kafayı yıyecem niye böyle bazı oyuncularda cıkmıyor

http://img381.imageshack.us/my.php?i...anyakkk3vh.jpg
Bu tip oyuncular senin oyunda açmadığın liglerde çıkar ve bu oyuncuları alamazsın. Bu tip oyuncuların "Profesyonel Kontratları" yok olarak gözüküyor oyunda ve haliyle alamıyorsun. Kontratları yok ama Milli takımlarda bile oynayabiliyor böyle oyuncular. Ben FM'nin bu özelliğine sinir oluyorum.

Erteleme olayına gelince. Yanlış hatırlamıyorsam FM2005'te İtalya liginde bu gibi durumlar olunca 1 hafta erteleyebiliyordun, burada ertelemiyor mu? Ertelemiyorsa boşver yeniden anlaş.

DC'yi yabancı alacaksın heralde. Ben savunma oyuncusu alacaksam önce İtalya'ya bakarım. Nationality'yi Italy olarak ayarlayıp bir arat transfer ekranından, sonra buraya görüntüsünü koy bence. Yorum yapalım.

Direk söyleyebileceğim isimler ise; Daniele Bonera, Andrea Barzagli, Dario Danielli, Marco Di Loreto(Fiorentina).