Benim bildiğim bunları tribünlere Özhan Canayadın koydurtu yanlış biliyorsam affola...
Benim bildiğim bunları tribünlere Özhan Canayadın koydurtu yanlış biliyorsam affola...
-
bu konuda bi bilgim yok ama şunu belirtmek istedim...eğer bunları koydurma veye koydurmama imkanı varsa...daha sezonun ilk haftasında konyaspor maçında açılan pankartlarada bişeyler diyebilirdi diye düşünüyorum...Originally Posted by Maymuncuk
bugün okulda ultraslan İKU(istanbul kültür üni) konferansı vardı.tribün başkanları falan da gelmişti.önde gelen bir kaç isim de vardı.söyleşi başladı soru sordum...Originally Posted by Maymuncuk
-küfürle ilgili pankartla sanki aceleyle yazılmış gibiydi yanılıyomuyum?dedim.cevap şuydu.
-evet biraz öyle oldu.maçtan bi önce ki gün emniyete çağırıldık reisler olarak.emniyet bizi uyardı küfürle ilgili.zaten kafamızda bu tarz pankartlar vardı ilerisi için.ama bu uyarıyla daha erkene aldık...
bu cevabı verdi maymuncuk.ve bu adamlar yönetimin kendilerini hiçbirşekilde desteklememesinden şikayetçi.yani özhan canaydınla ilgisi yok abi olayın.