Göztepe'nin tekrar dirilip süper lige dönmesi lazım.hele birde karşıyaka'da çıkarsa süper lige ikisi bir arada boya paletine döndürür süper ligiOriginally Posted by Kerim Kerimov
![]()
Göztepe'nin tekrar dirilip süper lige dönmesi lazım.hele birde karşıyaka'da çıkarsa süper lige ikisi bir arada boya paletine döndürür süper ligiOriginally Posted by Kerim Kerimov
![]()
güzel bi organizasyon tebrik ederim keşke diğer btakımlarında böyle stadları olsa
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
abi ben bi göztepeli olarak üzülerek söylüorm ki bizi bu durumlara getiren en önemli neden iskender tuğsuz un koltuk sewdasıydı nekadar talip çıksa klübü bi türlü salmadı, bi takım aynı yönetim altında 3 senede 3 lig düşüo akıl almaz bi iş hakkaten , o yönetim gittikten sonra takım biraz kıpırdandı ama bu sene bişi olmaz seneye işalla çıkışımız başlıcakOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
stad konusunda da göztepe 1. ligdeyken anadolu klüpleriyle maçlarını alsancak stadında, 4 büyük maçıysa atatürk te oynardı ve full çekerdi çoğunlukla
en azından bu sene altay ın süper lige çıkması lasım ki bizm gibi süper lige hasret bi seyirciyi tekrar stada çekebilsn ama oda son 2 haftadır çok kolay puan kaybı yapıo
bide atatürk stadının kapasitesi son universiad tan sonra 50.000 kişiye indi, tamamen koltuklu oldu