-
Drogba Mourinho'yu özlüyor!
Chelsea'nin yıldız golcüsü Didier Drogba yaptığı açıklamada daha önce takımdan ayrılmak istediği yönünde yaptığı yorumların sebebinin Portekizli menajer José Mourinho'nun takımdan gidişinin olduğunu belirtti.

Chelsea'nin yıldız golcüsü Didier Drogba yaptığı açıklamada daha önce takımdan ayrılmak istediği yönünde yaptığı yorumların sebebinin Portekizli menajer José Mourinho'nun takımdan gidişinin olduğunu belirtti. Mourinho ayrıldıktan sonra takımda birçok şeyin değiştiğini belirten Drobra bu sebeple duygusal günler yaşadığını dile getirdi.
"Duygusal davranmam ve hissetmemden daha doğal bir durum olamaz. O beni İngiltere'ye getirdi ve her zaman yanımda oldu. En zor günlerimde yanımda hep José (Mourinho) vardı."
"Bir insan mutlu olmadığı yerde %100 performansını sergileyemez. O mutlu değildi ve ayrılmaya karar verdi. Bunun doğru veya yanlış olduğunu kimse kendisinden daha iyi bilemez."
"Duygusal hissettiğim dönemde ben de mutlu değildim ve ayrılmak istediğimi dile getirdim. Artık %100 performansımı sergilememe bir engel yok. Buradayım, mutluyum ve sahada eskisi gibi olacağım"
Mesaj Yetkileri