Euro Süper Cup A.C MİLAN müzesinde..
6-0 lık Roma galibiyetiyle tüm dünyayı sarsan Milan.Galibiyetin verdigi mutlulukla Süper Cupa'yıda müzemize götürdük.
Catania'yıda rahat gectik..
Yine Milan yine gollü bir maç.
Milan benim önderligimde ilk yenilgisini aldı.Maca yedek agırlıklı bir kadroyla cıkıp büyük yanlış yaptık.Rakibimizi önemsemedik.Maglubiyeti hakettik..
Olimpyakos macının acısını Sampadorio'dan cıkarttık..
Evimizde Torino'yu güzel bir şekilde agırladık..
Macın zor gececegini biliyorduk.Nitekimde öyle gecti ama kazanmasını bildik.Mutluyuz..
Mutlak yenmemiz gereken bir maçtı.Yendik..
Sessiz bir ilk yarı izledikten sonra.Takımı maca iyi motive ettim.2. yarıda gelen 2 golle kazandık.
Zor bir deplasmana gittik.Rakip 14. dakikada 10 kişi kalmasına ragmen kazanamadık.
İlk yarı İnzaghi'nin ayagından gelen gollerle kazanmayı başardık.
Evimizde puan vermiyoruz.2-0 gibi net bir skorla 3 puanı aldık.
Gol yollarında sıkıntılı oldugumuz günlerde penaltı kazanmamıza ragmen beceriksizligimizden olsa gerek kazanamadık.Üzgünüz..
Grubun kaderini degiştirecek bir mac oynuyoduk.1-0 kazandık..
Evimizde Atalanta ile puanları paylastık.
------------------------------><------------------------------
Maldini ile Devre Arasında Yollarımızı Ayırmayı Düşünüyoruz.Maldini devri artık bitmiştir..
Cafu'nun yaşıda Maldini gibi ilerledi benden bile büyükler (: . Cafu'ylada yollarımızı ayırıcaz.Planlarım içinde yer almıyor...
İnzaghi ilede yollarımızı ayırmaya karar verdik.Kendisinden Jubile yapmasını talep ettik ama kabul etmedi.Kendisine klup bulmasını talep ettik..
Bu oyuncular kesinlikle planlarımızın içinde bulunmuyor.Devre arasında kesinlikle yollarımızı ayırmamız gerekiyor eger gitmezlerse Kadro dışı bırakılcaklar..
Ronaldo ile yolların ayrılmasıda gündemde.Ronaldo yeni sakatlıktan cıktı bu sezon golu bulunmamakta.Devre arasına kadar performansını yükseltmezse piyasası varken satmak istiyoruz..
Gidecek olan muhtemel oyuncularımı sizlerin bilgisine sundum.İlgilendiginiz oyuncular kim derseniz ki dersiniz (: .Onlarıda sizlere sunayım.
Genç Arjantin'li yıldız Lucas Biglia'yı kadromda görmek istiyorum.
Sevilla'nın Genç Yıldızı Jesus Navas'ta cok istedigim bir yıldız.Eger Navas'ı alabilirsek GaTTuso ile yollar ayrılacak.Gattuso'yu aratmıycagını düsünüyorum çünkü oda çılgın bir topçu
Forvetede takviye gerekiyor fakat henüz bir yıldızda karar kılmış degilim..
@ tomasrosicky1
Taktigim budur...(4-1-2-1-2)
Benden Ayrılmayın...![]()