1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: TSL 10. Hafta ||| Kasımpaşaspor - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006

Bizim ilklerin maçı oldu;

İlk kez deplasmanda birden fazla gol attık, ilk deplasman galibiyetimizi aldık. İlk kez iki maç üst üste kazandık...

Skor beklendik bir skordu ama beni şarşırtan tek nokta maç 0-2 olduktan sonra farklı bir galibyet beklerken son dakikalara sıkıntılı girdik. Ama üç puanı aldık. Beşiktaş maçı öncesi puan kaybı yaşamamız iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bizim ilklerin maçı oldu;

İlk kez deplasmanda birden fazla gol attık, ilk deplasman galibiyetimizi aldık. İlk kez iki maç üst üste kazandık...

Skor beklendik bir skordu ama beni şarşırtan tek nokta maç 0-2 olduktan sonra farklı bir galibyet beklerken son dakikalara sıkıntılı girdik. Ama üç puanı aldık. Beşiktaş maçı öncesi puan kaybı yaşamamız iyi oldu.
    Üst üste iki galibiyetimiz var(Sivas-G.antep)ama inşallah haftaya ilk kez 3 maç üst üste kazanıcaz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Üst üste iki galibiyetimiz var(Sivas-G.antep)ama inşallah haftaya ilk kez 3 maç üst üste kazanıcaz
    Arada maç var sanıyordum. Herneyse ilk frikik golümüzü attık. Onun yerine. =) Ama üçte üç yapacğız... O maçta yerimi alıyorum. Kadıköy'de izlediğim bütün maçları kazandık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Sadece galibiyet aldınız.İyi oynamadınız..

Bu Futbolla serinizi sürdürmeniz cok zor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by welet View Post
    Sadece galibiyet aldınız.İyi oynamadınız..

Bu Futbolla serinizi sürdürmeniz cok zor
    Açıkçası derbilerden hiç korkmuyorum. Büyük maçlarda daha iyi oynuyoruz. Şu maç ayırma sorunu çözülürse çok rahat seriyi sürdürürüz.

Bunu da Zico sağlayacak. Küçük maçlarda daha ofansif kadro çıkartıp, oyuncuların galibiyeti düşünmesini sağlamalı.

Mesaj Yetkileri