İnter-Toto'dan UEFA gruplara kalmayı başardık. İlk maç Villarreal ile. 4-3-3 ile hızlı bir giriş yapıyor ama ters bir gol yiyoruz. Bastırdığımız için sabrettim. Tam taktik değiştirirken ikinci golü yiyorum. Futbolun adaleti yok. 10 kişi kalmalarına rağmen bir türlü gol gelmedi.
------------------
Bu maçla birlikte anlaşıldı ki 4-3-3 ile deplasmandamaç kazanamayız belli oldu.Düzenlemeler fayda vermedi. Torino'nun da hakkını yemeyelim.
------------------
Yine kaşınıyorumMaça aşağıda gördüğünüz garip düzenekle başladım. Gol yersem hemen değiştirecektim. Aslında fena gitmedi bir gol de attık ama hakem vermedi. 50. dakika gibi 4-4-2 ye döndüm ve maçı kazandık
Mehmet Demirkolocci - La Gazetta
Allah aşkına Sampdoria hangi maça nasıl bir düzenekle çıkacak bana söyleyebilecek bir kişi var mı? Frenetico yine bildiğini okuyor, şimdilik işler kötü gitmedi ama puan kaybedince taraftar homurdanmaya başkayacaktır. Ha bir de çapa demek istiyorum. Çapa çapa çapaa! Çaçapa vardı yoksa kasapa mıydı? D şıkkı emre belezoğlu diyorum!
(Gördüğünüz gibi Demirkol'lar bitmiyor, her yerdeler)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Derby: Sampdoria - Genoa
Derbi günü geldi çattı. Stad tıklım tıklım dolu. Atmosfer harika. İşte görüntüler:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-hQ7fcdrbDo[/YOUTUBE]
Başkanın fiyakası yerinde. Takım iyi gidiyo tabi
Maç kıran kırana. Sampdoria Bastırıyor
Ve bendeniz
Maça hızlı girdik. 4-4-2 ile oynuyoruz. İlk yarı atılan iki gol var, sayılmayan bir.
İkinci yarı biraz duraklıyoruz, Genoa aklını başına alıyor. 2-1 yerine ezmemiz gerekirdi.
Başkan mutlu, taraftar multlu, ben mutlu![]()