1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: FM 2008 Patch 8.0.1 Bêta[2] Yeni!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bendede cd istedigi icin acamadim
    keske orjinal olmayan oyunlarda calismadigi belirtilseydi simdi nasil silcem bu yamayi yardim edermisiniz?

bide bunun bi yolu yokmu yamayi bu sekil calistirmanin 2007de hide disc falan yapip calistiriyorduk illaki vardir bi yolu

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    bendede cd istedigi icin acamadim
    keske orjinal olmayan oyunlarda calismadigi belirtilseydi simdi nasil silcem bu yamayi yardim edermisiniz?

bide bunun bi yolu yokmu yamayi bu sekil calistirmanin 2007de hide disc falan yapip calistiriyorduk illaki vardir bi yolu
    Yani SI bide korsan oyun alanlari uyaricakti, Aman bu yama´yi kullanmayin, oyunu oynayamasiniz diye. Hahahah ne garip bir mantik yaa.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Yani SI bide korsan oyun alanlari uyaricakti, Aman bu yama´yi kullanmayin, oyunu oynayamasiniz diye. Hahahah ne garip bir mantik yaa.
    SI'den bahsetmiyorum burda beta 8.1 cıkmıs diye başlık açılmış bilgiler verilmiş keşke bide not düşülseydi korsan oyunlarda çalışmaz diye.şuan bu yüzden oyun oynayamıyorum sildim tekrar yükledim hata veriyor..

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    SI'den bahsetmiyorum burda beta 8.1 cıkmıs diye başlık açılmış bilgiler verilmiş keşke bide not düşülseydi korsan oyunlarda çalışmaz diye.şuan bu yüzden oyun oynayamıyorum sildim tekrar yükledim hata veriyor..
    SI hicbir zaman korsan oyuna da uyacak yama cikarmaz, bunu bil.
    Oyunu, korsan da olsa, oynayamaman üzüntücü. Tam bilmiyorum, ama FM 2008´le ilgili bütün dosyalari falan sil. Ayrica bilgisayarin Register´indeki FM 2008 le ilgili olan herseyi sil. Simdi tekrar yüklemeyi dene. Yanlis hatirlamiyorsam buna benzer sorunlari böyle bir sekilde cözebilindigini bir forumda okumustum.

Mesaj Yetkileri