küme Düşer İnşben düşmesini İstiyorum ama düşeceğini sanmıyorum..
küme Düşer İnşben düşmesini İstiyorum ama düşeceğini sanmıyorum..
bence düşmez toparlayacaklardır.. ama düşerlerse tuncay paşa paşa oynar 2. ligde ingiltere'nin 2. ligine layık bir oyuncu zaten
bence de liverpool 1 oyuncunun eksikliğini hissedecek bir takım değil.. geçtiğimiz maç günü gazetede torres şoku başlığının gördüğümde çok sevinmiştim ama yine de çok etkili ataklar yaptı liverpool.. ALLAH yardımcımız olsun ingiltere'de bence puan cıkartırızz
şaşırdım doğrusu.. 1 aylığına az değil mi![]()
tuncay ne zaman altın çocuk oldu ki artık öyle bir özelliği kalmasın :S bence premier lig oyuncusu değil almanya da oynar anca italya da zor YusufT
İyi haber mi? Bende Babel falan sakatlandı sandım. Jermaine Pennant bence çokta etkili bir oyuncu değil. İsrailli daha tehlikeli bence adını çıkaramadım şimdi. Ama kötü tabii epey uzun bir süreymiş 10 hafta.
Benayoun.Girdiğinde bir kaç kere savunmanın arasına sızdı ama Allah'tan Hakan hata yapmadı.İsrailli daha tehlikeli bence adını çıkaramadım şimdi.
So what?
Saike
pennant olmaya bilir...yerini dolduracak isim var liverpoolda....ama birde kötü haber
FERNANDO TORRES oynıyacak...
İyi olacak iyi. Onu kandırıp götürenler acaba şimdi maçlarını keyifle izliyorlar mı? Biz çok birşey istemedik, sözleşmeni uzat, 1 sene daha oyna Fenerbahçe'de EURO 2008'den sonra istediğin takıma gidebilirdin.
Neyse olan oldu, 1-2 maçta gol atsa morali düzelir kendine gelir belki. Boro da geçen hafta Chelsea, bu hafta Manchester ile oynadı. Onların da fikstürü kolaylaşacaktır, küme düşmezler ama ilk 10'a da giremezler.
Tuncay geldi adamlara birşey oldu![]()
İçimde Tuncay'a olan nefretden dolayı inş. küme düşerler diyorum ama zor gibi görünüyor çünkü Downing var o olmasa zaten şuan havlu atmışlardı lige
Tuncayın oynayacağı LigLer Fransa ve Ispanya Ligi'ydi.. Tuncayın gitmesine üzüLmüştüm ama Vederson'u kazandık probLem oLmadı yani. MiddLes Ligin sonLarına doğru yükseLişe geçer ama iLk 10'a giremez kanımca..
Bizim için iyi haber.
Gerrard, Fernando Torres, Kuyt bunlarda sakatlansa fene olmaz.![]()
Lucas'ı aLdıkLarından sonra direk kLup araması Lazımken, 4 yıLLık sözLeşme imzaLadı
Vur kafanı duvara..
Bence Tuncay'ın şansızlığı geldiği sezon Boro'da sistem değişikliğinin olması.Oturmuş bir sistemi olan Boro bu halde olmazdı.Doğal olarak Tuncay'da.
So what?
Saike
Yani.Lucas'da gelmiş sen birde sözleşme imzalıyorsun.Göz göre göre kendini yakmış.
So what?
Saike
Bolton Aston Villa karsisinda 1-0 onde, golu Frikik'den Nicolas Anelka atti.
Anelka süper gol attı
Anelka'nın frikik atabildiğini ilkez burda öğrendim.
Liverpool : 1 - 0 : Arsenal
İlk yarıda son dakikalar.
Müthiş Gol kactı Arsenalde...
Fabregas boş kale kaçırdı.
Ah be Fabregas.Arsenal'in bu maçı mutlak kazanması lazım..
So what?
Saike
son anda eboue cıkardı liverpoolun golunu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Spiker resmen LiverpooLLu be!![]()
direkler olmasa...
Ya aslında böyle haberlere karşıyım.Kim kendi çıkarı için karşısındakinin zarar görmesine sevinebilir ki?Bu insanlık dışıdır bana göre.Hangi sportif başarı insan sağlığından daha önemlidir?
Ayrıca bu haber saçma.Sanki Gerard Mascherano Kuyt sakatlansa ne olur ki?Liverpoldan bahsediyoruz arkadaşlar.Pennat ın yerine 50 tane adam çıkarır Benitez...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Bence alınmalı Juventusun yeni Vierası olur.Sissokko da istiyorsa bence hiç kaçırılmamalı...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...