Oncelikle sunu belirteyim soglediklerin cok guzel bilgiler fakat biryerde yanlislik var nedenini de sogle acikliyim sana. Oyunu oynarken press butonunu saga dogru cektigimizde ne yazar ya normal yazar yada sik sik yazar dimi ayni sey yaraticilik icinde gecerli. Simdi senin sogledigin seyler dogru ise ozaman cevrimde hata var eger cevrim dogru ise ozaman sik sik alan daraltmadan ben 20 lik bir dairede alan daralttan ziyade hic dinlenme yorgunluktan olsen bile alan daralt anlamini cikaririm. Ayni sey yaraticilik icinde gecerli. Fikom nikli arkadasin sogledikleride cok mantikli toplu oyun topsuz oyun olayida hayet akla yatkin. Bide sogle dusunelim eger alan daraltma ile yaraticilik ayni anda olmasaydi ozaman Emre Belezoglu gibi oyuncular olusmazdi bu tarz oyuncularin isi hep pres yapmaktir hemde oyunu kurmaktir. Bide benim su dikkatimi cekti yaraticiligi fazla verdigimiz bir oyuncu sunuda cok sik sik yapiyor oyun icinde sova yonelik bir futbol oynuyor yada sizin belki dikkatinizi cekmistir olmadik anda orta sahadan kalecinin ustunden topu asirtarak gol atabiliyor. Bu isi galatasarayda Haci iyi yapardi hatirlayin onu adam tam yaraticilik uzmani idi + alexten iyi yonu preste yapardi Biraz karisik oldu ama umarim sen nedemek istedigimi anlarsin...
Bide su aklima geldi senin dedigin dogru ise sogle bir formul uygularsak nasi olur sence
Saglik + Dayaniklilik / 2 cikan deger ne ise o derecede oyuncuya alan daraltmasini soglersek acaba nasil olur bunu denemek lazim
Hatta ben usenmedim bu konu acildiktan sonra hemen alan daraltmayi seven oyunculardan kurulu bir kadroyu editior yardimi ile kurdum deneme amacli. Ingiliz liginde yari devreyi lider bitirdi ama sonra hizla dustu vede 4 siraya kadar geriledi. Rakipler bizi cozunce artik mac kazanamaz hale geldik Kadro aklimda degil ama oyun kayitli kadroyu isterseniz size yazarim.