Bi laf vardı zevkler renkler ve görüşler tartışılmazBunu unutmadan konuşalım isterseniz kimse burda Çarşı grubunu kötülememiş sadece dünyada tek olmadığını savunmuş
![]()
Bi laf vardı zevkler renkler ve görüşler tartışılmazBunu unutmadan konuşalım isterseniz kimse burda Çarşı grubunu kötülememiş sadece dünyada tek olmadığını savunmuş
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ben sana Beşiktaş taraftarını kötüledin ve ya laf ettin demedim ki.Sadece dünyanın en iyisi biz olduğumuzu sizde çok iyi biliyorunuz.Bunu itiraf etmenin bu kadar kötü ve zor bişey olamayacağını düşündüğümü söylemeye çalıştım...
Ama illa ki bana göre Beşiktaş taraftarı en iyisi değil diyosan tabi ki saygı duyarım...![]()
Dünyada ilk 2'ye rahat gireriz.
Avrupanın en iyi taraftarıyız !
Arkadasım 23 Nisandaki cocuklar gibi karton kaldırıp indiren taraftarlar size hoş gelebir..
Avrupada bizim kadar bagıran bizim kadar güzel uyumlu beste yapan taraftar grubu pek yok.Bizim kadar yürekten takımını yensede yenilsede sonuna kadar destekleyen taraftar grubu cok az ! Fenerbahce ilk yarı bir gol yiyor hemen Yönetim istifa sesleri cıkıyor.Çıkarın harbiden şu at gözlüklerini...
Bunun kanıtıda Dünya Rekoru 132 Desibel..
Arkadaşlar kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz.Öyle düşünmüyor ona göre öyle değildir demek.Birisinide Beşiktaş taraftarının en iyi olduğunu kabul etmediği için suçlamak bize yakışmaz.
So what?
Saike
EVET ARKADASLAR BESİKTASIN 132 DESİBELLIK SES REKORU TARIH OLDU.BESIKTAS LİVERPOOL MACINDA 2.GOLDEN SONRA TARAFTARIMIZIN SEVICIYLE BIRLIKTE REKOR 138 DESIBELE CIKTI.
Arkadaşlar 138 db ile bir dünya rekorunu daha kırmış bulunuyoruz daha önce 132 db yine bizim rekorumuz![]()
Çarşı iyi hoş fakat asla dünyada en iyi olamaz.Hele ki o Boca Junior taraftarları varken...
Maçta çok iyiydi taraftar.Ama Liverpool'lular rövanşta aynısını uygularsa şaşırmayalım.
Çarşı Türkiye'nin en iyisi.Bu bi gerçek ama Dünyada ne taraftar grupları var.Bir maça bakıpta konuşmak yanlış..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Konuyu tartışmaya çevirmezseniz konuşmaya devam edebiLiriz.Yoksa kapatmak zorunda kaLıcam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
takımını Dünya'da en iyi destekleyen taraftar biziz
diğer tribünlerden kastınız görsellik açısından ise evet haklısınız bizden iyileri vardır,Görsellik acısından değil ise mutevazi olmaya ne hacet biz bir numarayız
deliler gibi bagırarak ve tribun sovu yaparak takmımıza en iyi şekilde verdiğimiz destekle en iyi olmayıda hakediyoruz
en az bizler kadar olan, gönül verdiği renkleri sonuna dek destekleyen tribünlerde yok değil ; Boca,Sampdoria,Napoli,Pana,AEK verebilceğim bir kac örnek
bunlar ilk aklıma gelenler
coğaltılabilinir
konunun özüne dönecek olursak bahsi gecen desibel durumu benim nezdimde pek degeri olmayan bir seydir
cunku desibelin Serdar'ın attığı golden sonra kırıldığı söyleniyor
biz vakt-i zamanında "Kartal gol gol gol" diyerek
zaten rekorumuzu kırmıştık
atılan golden sonra kırılan desibeli neyleyim ben
![]()
Bırakın renkdaşlar kabul etmesinler.Biz biliyoruz en iyisi olduğumuzu.Bu bize yeter.Aksini iddaa edenler tabi olucaktır![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu kadar aksiyon yeter konu kilitlenmiştir.