Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: 132 DesibeLLik Müthiş Taraftar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bi laf vardı zevkler renkler ve görüşler tartışılmaz Bunu unutmadan konuşalım isterseniz kimse burda Çarşı grubunu kötülememiş sadece dünyada tek olmadığını savunmuş
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Şu yazdığım yeri dikkatli bir daha oku istersen belki o zaman anlayabilirsin kimin düz mantıkla ve sabit fikirle yorum yaptığını.

Ben Beşiktaş grubunu kötülemedim laf etmedim, sadece Beşiktaş taraftarının dünyanın en iyisi olduğunu düşünmediğimi dile getirdim, bu da benim şahsi fikrim bana göre böyle olabilir ama sen benim düşündüğümün tam tersini düşünüyor olabilirsin saygı duyarım.
    Ben sana Beşiktaş taraftarını kötüledin ve ya laf ettin demedim ki.Sadece dünyanın en iyisi biz olduğumuzu sizde çok iyi biliyorunuz.Bunu itiraf etmenin bu kadar kötü ve zor bişey olamayacağını düşündüğümü söylemeye çalıştım...

Ama illa ki bana göre Beşiktaş taraftarı en iyisi değil diyosan tabi ki saygı duyarım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünyada ilk 2'ye rahat gireriz.

Avrupanın en iyi taraftarıyız !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by welet View Post
    Dünyada ilk 2'ye rahat gireriz.

Avrupanın en iyi taraftarıyız !

Göreceli kavram arkadaşım senin dediğin unutma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Göreceli kavram arkadaşım senin dediğin unutma
    Arkadasım 23 Nisandaki cocuklar gibi karton kaldırıp indiren taraftarlar size hoş gelebir..

Avrupada bizim kadar bagıran bizim kadar güzel uyumlu beste yapan taraftar grubu pek yok.Bizim kadar yürekten takımını yensede yenilsede sonuna kadar destekleyen taraftar grubu cok az ! Fenerbahce ilk yarı bir gol yiyor hemen Yönetim istifa sesleri cıkıyor.Çıkarın harbiden şu at gözlüklerini...

Bunun kanıtıda Dünya Rekoru 132 Desibel..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz.Öyle düşünmüyor ona göre öyle değildir demek.Birisinide Beşiktaş taraftarının en iyi olduğunu kabul etmediği için suçlamak bize yakışmaz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

EVET ARKADASLAR BESİKTASIN 132 DESİBELLIK SES REKORU TARIH OLDU.BESIKTAS LİVERPOOL MACINDA 2.GOLDEN SONRA TARAFTARIMIZIN SEVICIYLE BIRLIKTE REKOR 138 DESIBELE CIKTI.

Arkadaşlar 138 db ile bir dünya rekorunu daha kırmış bulunuyoruz daha önce 132 db yine bizim rekorumuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    EVET ARKADASLAR BESİKTASIN 132 DESİBELLIK SES REKORU TARIH OLDU.BESIKTAS LİVERPOOL MACINDA 2.GOLDEN SONRA TARAFTARIMIZIN SEVICIYLE BIRLIKTE REKOR 138 DESIBELE CIKTI.

Arkadaşlar 138 db ile bir dünya rekorunu daha kırmış bulunuyoruz daha önce 132 db yine bizim rekorumuz
    Ben niye duymadım yavv Harbiden oldumu ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Çarşı iyi hoş fakat asla dünyada en iyi olamaz.Hele ki o Boca Junior taraftarları varken...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçta çok iyiydi taraftar.Ama Liverpool'lular rövanşta aynısını uygularsa şaşırmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Çarşı Türkiye'nin en iyisi.Bu bi gerçek ama Dünyada ne taraftar grupları var.Bir maça bakıpta konuşmak yanlış..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post

Kırılmadı rekor.Egale edildi...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konuyu tartışmaya çevirmezseniz konuşmaya devam edebiLiriz.Yoksa kapatmak zorunda kaLıcam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

takımını Dünya'da en iyi destekleyen taraftar biziz
    diğer tribünlerden kastınız görsellik açısından ise evet haklısınız bizden iyileri vardır,Görsellik acısından değil ise mutevazi olmaya ne hacet biz bir numarayız
    deliler gibi bagırarak ve tribun sovu yaparak takmımıza en iyi şekilde verdiğimiz destekle en iyi olmayıda hakediyoruz

en az bizler kadar olan, gönül verdiği renkleri sonuna dek destekleyen tribünlerde yok değil ; Boca,Sampdoria,Napoli,Pana,AEK verebilceğim bir kac örnek
    bunlar ilk aklıma gelenler
    coğaltılabilinir

konunun özüne dönecek olursak bahsi gecen desibel durumu benim nezdimde pek degeri olmayan bir seydir
    cunku desibelin Serdar'ın attığı golden sonra kırıldığı söyleniyor
    biz vakt-i zamanında "Kartal gol gol gol" diyerek
    zaten rekorumuzu kırmıştık
    atılan golden sonra kırılan desibeli neyleyim ben

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bırakın renkdaşlar kabul etmesinler.Biz biliyoruz en iyisi olduğumuzu.Bu bize yeter.Aksini iddaa edenler tabi olucaktır

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Her şey ortada bunun görecelisi falan yok.Olsa olsa çekememezlik denir buna.Söyle Beşiktaş'tan iyisini kanıtları ile beraber...

Quote Originally Posted by welet View Post
    Arkadasım 23 Nisandaki cocuklar gibi karton kaldırıp indiren taraftarlar size hoş gelebir..

Avrupada bizim kadar bagıran bizim kadar güzel uyumlu beste yapan taraftar grubu pek yok.Bizim kadar yürekten takımını yensede yenilsede sonuna kadar destekleyen taraftar grubu cok az ! Fenerbahce ilk yarı bir gol yiyor hemen Yönetim istifa sesleri cıkıyor.Çıkarın harbiden şu at gözlüklerini...

Bunun kanıtıda Dünya Rekoru 132 Desibel..

İki gün önce msn de avatarım Çarşı logosuydu..Size bişey kanıtlıcak halim yok!! İşte burda sizin hatanız var herşeyi kendi isteğiniz doğrultusunda kabul ettirmeye çalışıyorsunuz ama siz takılın ya

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu kadar aksiyon yeter konu kilitlenmiştir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri