Sivasspor bu macta 3 futbolcusunu kaybetti.Yaser,Petkovic ve Sylla.
Son haftalarda Sivasspor cok sansiz,sakatliklar birakmiyor yakasini takimin.Umarim bu sansizliklari sona erer ve tekrardan cikisa gecerler...
Sivasspor bu macta 3 futbolcusunu kaybetti.Yaser,Petkovic ve Sylla.
Son haftalarda Sivasspor cok sansiz,sakatliklar birakmiyor yakasini takimin.Umarim bu sansizliklari sona erer ve tekrardan cikisa gecerler...
abi neydi o sakatlıklar ya adam topa vuruyo yere düşüyo sakatlanıyo çok sanssızlardı
BeLLi bişey zaten boşun ben yorum yapmadım.Maçtan önce mehmet yıLdız La bir röpartaj izLedim adam buraya geLdikLerine inanamıyor.Zaten sonuna kadar bu koLtukta oturmayacağız vs feLan diyor.Yani adamLarı amacı yok.Zirveyi zorLamak gibi bir düşünceLeri yok.AnLaşırsam istediğim takıma giderim diye düşünen adamın takımına nereye kadar faydası oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ee bu tip düşünüpte para için İstanbuL takımlarınada gidenleri göruyoruz 1-2 seneye kaLmadan futboLu unutuyoLar . Mehmet Topuz u bu yuzden takdır ederim hep. AsLında bu futboLcunun anLayışı ve tarzına göre değişir bazısı paraya yeniLir şöhrete yeniLir. ama bazıLarıda parayı önemsemeyip başarıLarının devamını getirir.
sivasa yazık oldu gerçekten düşüşe geçtiler artık...