-
Bilgisayardaki sorunu biraz uzun sürsede hallettik ve kariyer kaldığı yerden devam ediyor.
Ligde 3 maçımı kazanmış averajla liderliğimi sürdürüyorum.Ne yazıkki ismi lazım değiller de 3 maçını kazanmış durumda.
Oyunda ikinci sezona geçtim ve bu arada uğraştığım bilgisayar virüsü nedeniyle maçları buraya ekleyemedim.ne yazıkki bundan sonraki 4 maçı sadece skor olarak verebileceğim çünkü bu maçların üstünden 1 yıla yakın zaman geçtiği için tıklanamaz durumdalar
Genoa-Juventus 0-2
Juventus-Milan 1-1
Reggina-Juventus 0-2
Juventus-Livorno 3-1
Juventus-Atalanta
Evimde oynadığım Milan maçında berabere kaldıktan sonra ne yazıkki liderliğime ara vermiş oldum.Ancak bundan sonra yakalayacağım galibiyet serisi ile kısa sürede bana ait olanı geri alacağıma inandım.Ligin zayıf takımlarından Atalanta ile oynayacağım maç bu seriyi sürdürmek için çok iyi bir fırsattı.
İlk dakikalardan itibaren Juventus kontrolü eline aldı.İlk 20 dakikada Van der Vaart kaleyi birçok kez zorladı ve Atalanta'nın çok dayanamayacağı açıktı.
Yine Van der Vaart'ın başlattığı atağı Salihamidzic'in güzel ortasını değerlendiren golü I a q u i n t a sonlandırdı 1-0.
Criscito'nun kaptığı top yeni bir Juventus akınına neden oldu.Topu alan I a q u i n t a bu sefer 30 metreden yaptığı vuruşla golü buldu 2-0.
Atalanta'nın tek tehlikeli oyuncusu diyebileceğimiz tecrübeli Doni çabalamasına rağmen etkili olamadı ve ilk yarı bu skorla bitti.
Nedved'in bireysel çabasıyla kaptığı top ve Salihamidzic'in Juventus formasıyla attığı gol Atalanta'nın tüm umutlarını sona bitirdi 3-0.
Maçta sertlik kendini göstermeye başladı ve orta sahadaki üstünlük kurma mücadelesi sırasında Juventus'tan 3,Atalanta'dan 3 futbolcu sarı kart görürken Costinha ikinci sarı kartı görüp Atalanta'yı oyunun sonlarına doğru 10 kişi bıraktı.
Yeni bir galibiyet ve kazanılan 3 puanla birlikte tek olumsuz nokta 90.dakikada Zanetti ve Palladino'nun sakatlanması oldu.

Juventus-Roma
İşte sezonun en önemli sınavlarından biri.Serie A'da haftanın maçını kazanan takım şampiyonluk yolunda önemli bir virajı dönmüş olacak.
Juventus'ta Palladino son maçın 90.dakikasında geçirdiği sakatlık yüzünden oynamıyorken Roma'nın eksiği kaptanları Totti idi.
Bu haftaya kadar genelde zayıf rakiplerle oynayan Juventus oynadığı iki önemli rakipten biri olan Lazio'yu 5 golle uğurlarken diğer rakibi Milan ile 1-1 berabere kaldı.Bakalım Roma maçı neler getirecek?
Mesaj Yetkileri