Buyur Deniz bana mı lafın?
Lafları neden üstünüze alınıyorsunuz ki ...
Inter maçından sonra "Şöyle şöyle olsa yenemezdiniz "diyen her kim varsa onlara dedim bular beşiktaş taraftarıysa bizi daha iyi anlamıştır sadece BU...
Basit şu anda biz birşeyler yazdıkLafları neden üstünüze alınıyorsunuz ki ..
Her neyse konu dağılmasın bundan sonra konu harici mesaj atmamınızı rica ediyorum.
Alıntı yapmamın sebebi Mesaj sahipleri değil Mesajların içeriği orada kim olsa Ahmet Mehmet ve o mesaları yazsa alıntı yapacaktım çünkü bizde Inter maçından sonra böyle yazdık sizi çok iyi anlıyorum
Dün akşamki galibiyetle Uefa şansımız arttı.İşler istediğimiz gibi giderse ilk 2 yede girebiliriz ama ben Uefa'da devam etmenin daha yararlı olacağını düşünüyorum.Şu Porto maçında mağlubiyet olmasa her şey daha güzel olacacaktı ama neyse.Hayırlısı olsun.
So what?
Saike
insallah liverpool deplasmaninda 1 puan aliriz ve ucunculumuzu koruruz.
Beşiktaş'a Torres müjdesi!
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 6 Kasım'da deplasmanda karşılaşacağı Liverpool'da, sakat oyuncuların sayısı artmaya başladı.
İngiltere Premier Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde sıkıntılı günler yaşayan Liverpool'da, sakat oyuncular listesine sezon öncesi Atletico Madrid'den transfer edilen yıldız oyuncu Fernando Torres de eklendi. Liverpool'un hafta sonunda ligde Arsenal'le oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada sakatlanan Torres'in yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Böylece Fernando Torres Liverpool'un 6 Kasım'da Beşiktaş'la Anfield Road'da yapacağı kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Mascherano formsuz,Pennant sakat
Aslında Torres'in sakatlığı Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez için ilk kötü haber değil. Zira, Benitez, haftalardır bir başka önemli oyuncusu Xabi Alonso'dan yoksun olarak kadro kuruyordu. Ayrıca, Arjantinli yıldız Javier Mascherano da ayağındaki bir problem nedeniyle istikrarsız bir görüntü çiziyor.
Liverpool'da Jermaine Pennant'ın da sakatlığı nedeniyle ameliyata ihtiyaç duyduğu ve yaklaşık 10 hafta sahalardan uzak kalacağı daha önce açıklanmıştı.
29.10.2007
Kaynak : AA
Torres'in olmaması güzel.Çünkü oradaki maçta bizi baskı altına alacaklar ve Torres karambolde gol bulabilen bir forvet.
So what?
Saike
Haberler sevindirici umarım 1 puan alırız deplasmanda..
guzel haber. bi iki oyuncu da sakat olsa
. inonudeki gibi oynarsak macta bir puan hatta 3 puan da alabiliriz.
Besiktas bu mactan puanla ayrilirsa Uefaya gider !
beşiktaş maalesef gruptan sonuncu olacaktır bunun sebebı porto malubiyetidir cunki marsilya lıverpoolu yendi 3. marsilya olur porto lıverpool gruptan cıkarlar
Şemsi naparsın işte boLe 1 puan yeter bize..
Deplasmanda Puan alamazsak Liverpool'dan sonuncu bitiririz.Arkadas onu demek istedi galiba..
Liverpool'da bugün duyduğum kadarıyla Xabi Alonso'da yokmuş.Hatta birisi daha yoktu Xabi Alonso'dan başka ama ismini hatırlayamadım.(Torres değil)Böyle önemli eksikler yüzümüzü güldürüyor.Marsilya yaptı biz neden yapmayalım diyor insan.
mascheranoda yok arkadaslar bide sissoskomu ne adı boyle bisey o adamda yok yani on libero oynayan xabi ile birlikte 3 oyuncuları yok avantaj bizim için 1 puan cok iyi olur burda da marsilyayı yendikmi potaya gireriz
Valla ben hiç hoşlanmıyorum bu sakat,iyi ki oynamıyor muhabbetlerinden..Sonuçta Liverpool ile oynuyorsun ve Torres oynamazsa Kuyt var,Voronin var,Crouch var.Mesela Xabi eksikse yerinde Sissokko var,ne bileyim Mascherano var..Yani alternatif şansı bol bir takım Liverpool ve oyuncuları hep belli bir yeteneğe-potansiyele sahip..Şu yukarıda saydığım adamların hangisi Türkiye'de 4 büyüklerde oynayamaz?Hepsi banko 11 oyuncusu..Tabi ki Torres-Pennant-Xabi Alonso önemli eksikler ama yine de yerine oynayacak iyi oyuncuları var.Allah korusun maçtan önce Bobo sakatlansa yerine Higuain yada Nobre falan oynar!
İlk maçtan önce de dediğim gibi Liverpool'da sahaya 11 kişi çıkıyor bizde,iyi konsantre olabilirsek en azından 1 puan çıkarabileceğimize inanıyorum ama onları eksikleri yüzünden değil bizim aynı inançlı futbolu deplasmanda da sergileyeceğimizi düşündüğümden..
Porto - Marsilya maçından beraberlik bekliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yeni lider Porto: 2-1
Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu 4. maçında Porto sahasında Marsilya'yı ağırladı ve maçtan 2-1'lik galibiyet ile ayrılmayı başardı.
Maçın 27. dakikasında Tarık Sektioui ile öne geçen Portekiz temsilcisi, ilk yarıyı bu üstünlük ile tamamladı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Eric Gerets'in ekibi Marsilya, 46. dakikada golcüsü Niang ile beraberliği yakaladı. Maçtan kopmayan ve devamlı ikinci gol için mücadele eden Porto, istediğine 78. dakikada ulaştı. Lisandro Lopez takımının 2. golünü atarak Porto'ya galibiyeti getirdi.
Bu galibiyetin ardından A Grubu'nda Porto 8 puana yükselerek lider oldu. Marsilya 7 puanda kaldı. Temsilcimiz Beşiktaş'ı 8-0 ile geçen Liverpool ise 4 puana yükselerek gruptan çıkma umudunu sürdürdü.