Juventus soyunma odasında bu sabah çıkan yangın siyah beyazlı klüpte yeni bir sorun daha yarattı.

Olayın sevindirici tarafı çıkan yangında hiçbir oyuncu ya da çalışanın yaralanmamasıydı, fakat soyunma odasının büyük bir kısmının kullanılamaz hâle geldiği alınan haberler arasında. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Cumartesi akşamı Napoli maçındaki istenmeyen sonuçlar yüzünden Siyah Beyazlı klübün kampında gerginlik had safhadaydı. Serie B şampiyonu maçın hakemi Mauro Bergonzi’nin yoktan yere çaldığı 2 penaltı düdüğüyle San Paolo’da 3-1 yenildi.

Juventus bir sonraki maçına Çarşamba akşamı Empoli karşısına çıkacak. Gig Cagni’nin öğrencileri Milan karşısında aldıkları muhteşem galibiyete rağmen bu sezon oldukça zor günler geçiriyor ve Empoli şu anda 9 maçta 8 puan ve 5 golle ligde sondan 4.sırada bulunuyor.
_______________________________________________
Geçen sezon Juventus'un uzaya yolladığı Del Piero ve Nedved imzalı formaların bulunduğu roket patlamıştı,tesadüf