-
fc ler
Başarılı olman çok güzel.İmşallah ligde de devam edecektir.fc lere gelince;ben fclerden bir tanesini atak mantaliteinnn bir dilim altında oynatıyorum o presi sık sık yapıyor.diğer fcyi yine atak mantalitenin bir dilim üstünde oynatıyorum.ona da alan daraltmayı normal yaptırıyorum.bu daha atak oynayan biraz teknik olursa daha iyi.çünkü hold up ball yapmasında çok fayda var.malum defansif oynuyoruz.vedebu adama ileri koşuları rarely yapıyoruz ara derinlemesine paslar sık sık.hani sık sık alan daraltma yapan vardı ya ona da ileri koşular sık sık yapıyoruz.işte top ilerideki forvete ulaştığında ropu biraz ayağında tutarsa diğer forvetimiz depara başlıyor(bu adamın muhakkak hızlı olması lazım)ara pası alıyor vede kaleciyle karşı karşıya golü kaçırıyor
hepsini atamaz tabi.attıkları oyuncunun kalitesine göre fazlalaşır.kendi evimde de deplasmanda da aynı uygulattırıyorum.defansif sistemleri severim çünkü.gol yemekten nefret ediyorum.1-0 olsun benim olsun.benim kendi evimde ve deplasmanda farkılı uyguladığım tek şey defans çizgisi.kendş evimde normal deplasmanda normalin iki yada üç altı maça göre değişir.hadi eyvallah.
Mesaj Yetkileri