Tebrikler güzel bir yazı olmuş. Özellikle CD yapan iki MC arkasına CD yapmayan bir DMC güzel fikir. Çünkü deliler gibi CD yapıldığı zaman oyunu izleyince görüyoruz ki DMC pozisyon kaybediyor ve rakip takım iki stoperinizle başbaşa kalıyor.
Stoperlerine hard tackling vermen penaltı riskini çoğaltmaz mı? Hard tackling ceza sahasına uzak mesela D R/L için daha uygun gibi.
Oynadığın sistemde hücumda çoğalabiliyor musun? Atakların 3-5 kişilik mi oluyor? (Eğer tempon hızlı ise hücumda çoğalamazsın gibi geldi)
Bana kalırsa FM08 emniyetli dizilişlerin senesi olacak gibi. Defansı sağlama al, ve elbet bir gol atarsın mantığı gibi.
Target Man konusunda haklısın, geçti o Heading-Jumping 18+ birini bul ve şampiyon ol günleri
D R/L için CDown değerleri de eğer ki takımın genelinde fazla ise mixed olabilir. Şöyleki Cdown takım için 14-16 ayarlanır, DC'ler 4-5 D R/L 9-10. Çünkü angut gibi basıp bir çalımda veya bir verkaçta canım kanatı boşaltıyorlar.
Defans çizgisi için kilit iki özellik positioning ve pace. Ben ortalama alıp bakıyorum ikisi de 15 ve üstü iste push up şansımız var demektir. 15 ve altı için push up intahar olabilir. Ama risk bazen işe yarar. (rakip hantal bir forvete sahipse örneğin)