bence manisa kocaeli veya bursa antalya adana malatya kayseri samsun ve gantep olabilir
bence manisa kocaeli veya bursa antalya adana malatya kayseri samsun ve gantep olabilir
eee doguda nereeye yapacan
Doğu da bir bölegemiz
Maksat stad nerede yapılacak sorusuna cevap idi![]()
-
Dün maratonu izleyen varmıydı bilmiyorum ama Adana'da oynanan G.Birliği-Malatya maçından sonra İsmail Güldüren " Futbolumuzu eleştiriyorlar, geriye gittiğini söylüyorlar ama Adana 5 Ocak stadının çimlerindeki futbolun ne kadar kaliteli olduğu görülüyor. Keşke Türkiye'nin her yerindeki çimler böyle olsa" dedi...
Ben olayı Futbol diil de Çim konusuna getirecemBurda bizim 2.lig B kategorisinde 1 takımımız var başka da profosyonel takım yok(gerçi adanaspor seneye 3.ligde)..Ama çimlerimiz ve 21.000 kişilik stadyumumuz harika..Umarım takım sayımız da çoğalır...Stadyum konusunda öncelik 4000-5000 kişilik stadyumu olan şehirlerde olmalı..Adana'daki şuan iyi durumda...(kapasite yükseltilebilr)Büyük turnuvalar istiyorsak Türkiye'ye, stadyum şart..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Konu dışı ama bendce gecenn bir yarısı maraton'u seyretmek için kimse digitürk'ü olsa bile genelde salondadır salona gitmez ..Bnece Eskisi olduğu gibi show da olsun...Originally Posted by Neron_FB
stadyum şart ena zından Dünya Kupası-Avrupa Kupası gibi kupalarda ev sahibi olmak istiyorsak ŞART..
-
Şu anda Şanlıurfa'da çok modern bir stadyum inşaa ediliyor. Yine 30-40 bin dolaylarında kapasitesi var. Stadın kabası ya bitti ya bitmek üzere.Originally Posted by mustang
Doğuda stadyum yerine halka spor yapma imkanı vermek lazım bence.
hepsi bir yana Antalya'ya acilen Kayseri'ye vaat edilen stad gibi bir stad lazım.
bi arada samsuna yapılcaktı böyle bişi bilmeyen warsa söliyeyim , sanayinin oraya yıkıcaklardı orayı, komple bi spor merkezi kurulcaktı ,bütün amatör branşları kapsayan . stad içinde samsuna ajax arena stadını yapan şirket yetkililerini getirmişlerdi ama yattı proje
çünkü sponsor olcak daha doğrusu projeyi gerçekleştrcek olan uzan lardı samsunspor u almayı planlıolardı, samsun camiası haklı olarak bu satışa karşı çıktı sonuçta önlerinde istanbulspor ve adanaspor gerçekleri wardı
Samsun lu olmama rağmen ilk defa senden duyuyorum...Originally Posted by francesco10
belediye başkanı yusuf ziya yılmaz mı neydi, o başkan olmadan önce wardı bu,
ama dediğim gibi uzanlar klübü almak istediler, satılmayınca yattı proje. benm bildiğim bu hatta hatta ismail uyanık klübün satılamasını istiodu ki boğazına kadar borca batırmıştı güselm klübü
neyse başlığı samsunspora çevirmeyelim devam edecekseniz ayrı başlığa ayıralım![]()
Tamam efendim başka bi emriniz var mıydı?Originally Posted by mustang
Zaten ben doğru düzgün konuşuyorum.Dediğim gayet açık.Levent Bıçakçı'dan iyi nemalandınız.
hayırlı olsun her zaman böyle mücadele edeceklerse yakışır
Bence de böyle mücadele eden ve taraftarı kavga etmeyen aynı şehrin 2 takımına yakışır büyük güzel bi stadyum..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
2.ligde doldurursunuz stadı
Trabzonlu arkadaşların neden kayseriyle ugraştıklarını anlamıyorum yok levent bıçakcı yok şu yok bu bırakın bunları yaw siz önüze bakın eger trabzon şampiyon olamazsa arkalarından kayseri geliyor ve sizin ünvanınızı alacagız herhalde bundan korkuyorlar.Eger kayseri büyük yanlışlar yapmazsa 1 kaç sene sonra şampiyonluga oynacak.
kayseri sanayicilerinden istediği maddi desteği alırsa şampiyonluğa oynar.bunu bende isterim.
Artık kayserispor ve erciyesspor saniyicilerin eline bakmıycaklar çünkü kendi klüp ürünlerini satacaklar ve stadla birlikte iyi hasılat getirecek ben bundan bu kadar iddalı konuşuyorum.Tabi bunun için sportif başarı şart.
Hakediyorsanız alın.Hiç de korkum yok.Böyle bir kuruntum da mevcut değil.Originally Posted by mustang
Bizi örnek mi alıyorsunuz bilmiyorum ama geçen de Kayserilinin biri çıktı Trabzon yaptı biz niye yapamayalım diyor.İyi yapın da görelim.İsim değişiklikleri ve türlü katakullilerle geldiğinizi söyler dururuz artık.
Kardeş isim degişikliyi eger bir şuçsa buna devlet veya bir başka birim dur demedi ha demekki bu yasal bir şey işte bu uyanıklıga sen bir başka bir şey dersen sende bir şey olmaz hadi anlat bakalım katakullileri ne varmış bir bakalım eger kanıtlayamazsan senin bu forumda yerin olmayacagını düşünüyorum
gerilmeyelim yahu.
Arkadaşlar lütfen tartışmaların seviyesini düşürmemeye ortamı germemeye özen gösterelim...Aksi halde konuyu kaldıracağım...
bencede beyler bi stad konusu açıldı 10 20 msj yazilmasından sora iş yine kavgaya dönüşüo.Bizim bu forumlarda dostça beraberce kardeşce tartışmamız gerekirken kavga ediyoruz.Bi stad olayı niye bu kadar büyütüldü bi fenerli olarak şahsen stad konusunda cok gurur duydum keşke gs bjk ts diğer tüm 18 ligin süper takımıda süper stadları olsa.Unutmayalım arkadaşlar rekabet başarıyı getirir.Sonuçt TÜRKİYE'miz kazanacak.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, önceki gün ihalesi yapılan Kadir Has Şehir Stadyumu'nun 2007 yılı sonunda hizmete açılmasının palanlandığını kaydetti.
Özhaseki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA standartlarındaki yeni stadyumun 32 bin koltuk kapasitesinde olacağını belirterek, şunları söyledi: ''Yeni stadyumun yapımı için düzenlediğimiz ihaleye 8 firma katıldı. İhale sonucu yakında açıklanacak. Avrupada stadyumlar bizdeki gibi haftanın bir günü maçların oynandığı merkezler değil. Stadyumun çevresi ve içi aktif olarak kullanılıyor. Amerikan futbolu oynanıyor, boks maçları düzenleniyor. Buralardan büyük gelirler elde ediliyor. Stadyumların etraflarında alışveriş merkezleri, kafeler bulunuyor. Biz de yeni stadyumumuzu bu anlayışa göre kullanacağız.''
Özhaseki, yeni stadyumun tribünlerinin üzerinin tamamen kapalı olacağına da dikkat çekerek ''Kışın soğuk havalarda seyircilerin üzerine yukarıdan sıcak hava üflenecek. 2007 yılı sonunda hizmete açmayı hedeflediğimiz yeni stadyumda, milli maçların, Avrupa Kupası maçlarının oynanmasına da talibiz. Bu konuda girişimlerde bulunacağız. Kadir Has Şehir Stadyumu büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek standartlarda olacak. Hafif raylı sistem de stadyumun yakınından geçerek ulaşım kolaylığı sağlayacak'' diye konuştu.
Stadın yapımına 4 Kasım 2006 cumartesi günü Abdullah Gül'ünde katılacağı Temel Atma Töreniyle başlanacak.
walla ben şahsen Türkiye'ye böyle güzel satdlar yapıldığı için çok sewiniyorum inşallah ilerde dunya kupası Türkiye'de de yapılır
KAYNAK:AA
bu arada stad hollanda arenadan esinlenerek yapılmış projesi
dostum bak bikere sen kayseriyle trabzonu aynı kefeye koyma siz geçen sene süper sezon geçirdiniz eni iyi sizdiniz kaçıncı oldunuz 5...trabzon çok kötü sezon geçirdi teknik direktörler değişti bunca olaya rağmen kaçıncı bitirdik 4... işte hangisi daha büyük burdan anlayabilirsin trabzonspor 1 senelik takım değil!!!!ligde küme düşmeyen 4 takım var oda 4 büyükler kayseri ise 1.ligden çok 2.ligde mücadele etmiştir..
Umarım lafta kalmaz ve yapılır cünkü kaliteli stadlara cok ihtiyacımız var ülke olarak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ksura bakma lake tarihinden haberim yoktu...