-

Oyuncunun Adı: Jackson
Doğum Tarihi: 03.06.1988
Takımı: Sao Paulo
Mevki: D/WB R
En iyi oynadığı mevki: WB R
PMM: Runs With Ball Down Right
Oyuncunun en önemli özellikleri: Crossing 17, First Touch 16, Free Kicks 18, Long Throws 17, Passing 18, Penalty Taking 17, Tackling 18, Marking 15, Techniquie 15.
Oyuncunun Profil Resmi:

Oyuncu hakkındaki genel yorum: Genç iyi bir yetenek. Ben 2. senemde Fenerbahçe'ye aldım. € 5.5 M verdim. Bunun altında bir fiyata ilk sene getirebilirsiniz. Kaçırmamanız gereken bir oyuncu.
-
Oyuncunun Adı: Claudio Morel
Oyuncunun Soyadı: Rodriguez
Doğum Tarihi: 2.2.1978
Takımı: Boca
Mevki: D LC, WB L
En iyi oynadığı mevki: D LC
Oyuncunun en önemli özellikleri: Corners (17), First Touch (15), Free Kicks (15), Long Shots (14), Marking (16), Passing (14), Penalty Taking (15), Acceleration (16), Agility (16), Balance (15), Natural Fitness (14), Pace (16), Stamina (16)
Oyuncunun Profil Resmi

Genel Yorum: 4'lü defansın ortasında bir uzun bir de hızlı stoperlerle oynayanlar için hızlı bir defans. Sol ayağını iyi kullandığından dolayı penaltılar ve frikikler için de ideal bir isim. Ben GS'ye ararken buldum. Sizin de işinize yarayabilir.
-
Oyuncunun Adı: Aykut
Oyuncunun Soyadı: Demir
Doğum Tarihi: 22.10.1988
Mevki: dc
Oyuncunun en önemli özellikleri:Corners(korner), Heading(Kafa Vuruşu), Tackling(Top Çalma), Concentration(Konsantrasyon), Desicions(Karar Verme), Determination(azim), Acceleration(Hızlanma), Agility(çeviklik), Jumping(Zıplama), Pace(Hız)

Oyuncu hakkındaki genel yorum: ilk sezon için yedek olabilir ancak iyi bir antreman programıyla avrupa kupalarında bile oynayabilecek bir oyuncu olur en önemli artısı hızı...oyunun ilk başında bedavaya alınabiliyor...
Oyuncunun Adı: Mate
Oyuncunun Soyadı: Ghvinianidze
Doğum Tarihi: 10.12.1986
Mevki: dr
Oyuncunun en önemli özellikleri:Marking(markaj), Anticipation(önceden sezme), Bravery(Cesaret), Off The Ball(Topsuz Alan), Positioning(Pozisyon Alma), Teamwork (Takım Çalışması), Jumping(zıplama)

Oyuncu hakkındaki genel yorum: Çok dengeli bir oyuncu sağ bek de takımınıza sıkıntı yaşatmaz...
Mesaj Yetkileri