Quote Originally Posted by demirhan1984
Başlığa da dikkat edersen bu update yalnızca Türkiye Süper Lig'i için yapıldı...Yani Maniche'nin kiralık olup olmaması Milli takımın düzenlenmemiş olması update'in hatası değildir...Forma konusuna gelince oradaki hatalar da senin dosyayı yanlış bir şekilde kopyalamandan ileri geliyor...Bazı arkadaşlarımız da bu sorunu yaşadılar ancak Multimedya bölümündeki yayınladığımız 3GT formalarla ilgili konuya bakarsan sorununun çözümünü bulabilirsin...Fenerbahçe'nin renklerinde nasıl sorun olur onu anlayamadım doğrusu...Bu update'de de her update gibi hata elbette var ama senin bahsettiğin hatalar update'ten kaynaklanmıyor ne yazık ki...Update'ten kaynaklanan hatalar da çok yakında V2 olarak düzeltilecek...

Fenerbahçenin renkleri derken kastım şu koyu cıkmış renkleri yani siz öle yapmışınız.Ya dediğim gibi ben biraz cok dikkat ediorum oyunlarda simetri hastalığı var bende birşey tam olmadıysa kafayı yiyiorumbide beni yanlş anlamışssıız update hatali demedim eksiklik var onlarda doğal tabi mesele isim vermim başka serverlarda fm ile ilgili sizin yaptıgınzdan biraz daha iyi updateler var ama turksportal resmi site olduğu için buradan başka bi yere bakmak istemiorum.yani kastım şu siz resmi olduğunuuz için oyuncuları kafanıza göre yapmiosunuz.mesela başka bi update indirdim transferleri tam yapmışlar ama adam türkiye ligini öle bi yapmışki sanki ingiltere premier ligi sivassporda anderson henry gibi alex nerdeyse ronaldinho ile aynı ya bu gibi durumlar.bide sizlerden bi ricam var v2 çıkarırsan yabanci ligide kapsayabilrmi?bide v2 ne zaman çıkabilir bi tarih verebilirmisiniz?