1 ile 30 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Lampard Chelsea tarihine geçmeye hazır!

Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan Frank Lampard Lig Kupası maçında Leicester City'i 4-3 yendikleri mücadelede 3 gol birden kaydederek Maviler'deki gol sayısını 96 yaptı ve 100 gol sınırına iyice yaklaştı.

Chelsea'nin altın çocuğu Lampard.

Premier League devlerinden Chelsea'nin yıldız ismi Frank Lampard, Maviler'in tarihinde 100 gol sınırına ulaşan sekizinci oyuncu olmak için sabırsızlanıyor.

İngiltere Milli Takımı'nın da orta sahasında görev yapan futbolcu, Lig Kupası maçında Leicester City'i 4-3 yendikleri mücadelede hat-trick yaparak Londra takımındaki gol sayısını 96'ya çıkarttı.

"Chelsea'de 100 gol sınırına çok yaklaştım. Bu gerçekten de çok önemli bir baraj olacak benim için" açıklamasını Reuters'e yapan Lampard, "Ben de artık Chelsea'nin efsaneleri arasına girmeye hazırım. Onlardan biri olacağım için büyük gurur duyuyorum. 6.5 yıldır buradayım ve bu rakama bu kadar yaklaşmık olmak gerçekten de çok heyecan verici" diyerek Chelsea tarihinde yer almanın kendisi için büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.

Chelsea'de 100 gol sınırını sadece Bobby Tambling (202), Kerry Dixon (193), Peter Osgood (150), Roy Bentley (150), Jimmy Greaves (132), George Mills (123) ve George Hilsdon (107) aşmayı başardı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bravo Lampard'a.

Lampard harika oyuncu ve Chelsea' nin Terry ile birlikte herşeyi. O şimdiden efsane zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

100 gol yapıp Barca'ya gider

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Forvet olmadığı helde iyi rakam.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Lampard’un durumu ne olacak?

Chelsea teknik direktörü Avram Grant, Frank Lampard’ın sözleşmesinin yenilenmesiyle ilgilenecek kişinin kendisi olmadığını, ancak İngiliz oyuncunun takımda kalmak istediğini belirtti.

Mavi beyazlı taraftarlar Chelsea’yle 18 ay daha kontratı bulunan milli oyuncunun bir an önce John Terry gibi imza atmasını istiyor. Jose Mourinho’nun ayrılmasından sonra Lampard’ın da gidebileceği haberleri ortaya atılınca taraftarlar endişeye düşmüştü.

Bu konuyla direkt bir ilgisi olmasa da Avram Grant oyuncusunun takımda kalmak istediğini şu sözlerle belirtti: “Frank bu takımın çok önemli bir parçası. O da bizim gibi üst düzey mücadelelerde yer almak istiyor. Para konusuyla benim bir ilgim yok. Bir şekilde konuşulur anlaşılır, sonuçta iki taraf da birbirini istiyor. Frank zaten hep söylüyor, para onun için dert değil, çünkü para futbolla ilgili bir husus değil.”

Lampard'ın adı Barcelona ve Juventus gibi takımlarla anılıyor. Özellikle Lampard'ı Chelsea'ye getiren isim olan Juve teknik direktörü Claudio Ranieri'nin bu oyuncuyu çok istediği biliniyor.

Bu haberi buraya ekliyim dedim.Kirlilik olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Büyük bir başarı orta sahası olan Lampard için.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri