Ada basınına çattı!
Geçtiğimiz hafta Sevilla'dan Tottenham'ın başına geçen Juande Ramos, İngiliz basınına çok şaşırdığını söyledi. Ada gazetelerinde, İspanyol teknik adamın takıma gelir gelmez eski futbolcuları Fredi Kanoute ve Daniel Alves'i Tottenham'a getireceği yazıyordu.

Bu konu hakkında açıklama yapan Ramos: ''Çok şaşırdım çünkü İngiliz basınının bu yönünü bilmiyordum. Herşeyi üretiyorlar. Buradaki ilk sözlerimin Salı günkü basın toplantısında olmasını istedim, öncesinde kimseyle konuşmadım. Kontrol edemediğim şeylerden dolayı endişelenmiyorum. Fakat bir taraftan da çok sinirleniyorum. Sevilla'dan veya bir başka takımdan kimseyi transfer etmeyeceğim. Önce elimde ne var onu görmek istiyorum'' diyerek kızgınlığını anlattı.

Tottenham'daki genel durum hakkında da fikirlerini belirten İspanyol hoca: ''Ortam çok pozitif. Futbolcular gördüğüm kadarıyla onlardan istenileni fazlasıyla yapıyor. Biraz şansımız olursa, alacağımız iyi sonuçlarla en kısa zamanda kendimize güvenimizi yerine getirip yükselişe geçebiliriz.

''Futbolcularıma en uygun sistemi bulmalıyım ve bunu yapacağıma inanıyorum. Şu an kulüp rahat durumda değil fakat bu sonsuza dek böyle sürmeyecek. Bazı şeyler değişmeli ve biz buradayken bunu yapacağız. Tottenham İngiltere'nin en büyük beş kulübünden biridir ve hakedeceği yere gelecektir'' dedi.