Hiç şaşırmadım.Pozisonu gerçekten çok merak ediyorum. . . . Birleştirilen Mesaj: Originally Posted by EmperoR Bu mactaki penalti hakkinda konusamam,Carrusca`ya bir müdahele var mi,yoksa yok mu net göremedim. Geçen maçta böyle çelişkili ifadeler kullanılmıştı ve penaltı olmadığını görmüştük.
Originally Posted by blackeagle3992 Hiç şaşırmadım.Pozisonu gerçekten çok merak ediyorum. . . . Birleştirilen Mesaj: Geçen maçta böyle çelişkili ifadeler kullanılmıştı ve penaltı olmadığını görmüştük. ızle gör.Net penaltı
Originally Posted by MehmeTopcu07 Galatasaray rekora dogru kosuyor helal olsun. Tebrikler.. Birseymi ifade ediyorsun? Originally Posted by fenerbahce_1907 Yine mi penaltı ya Suzlan Mertcan En ofans takimiz.. gelecek penaltilar tabigi Originally Posted by blackeagle3992 Hiç şaşırmadım.Pozisonu gerçekten çok merak ediyorum. . Sen en iyisi sasir, cünkü BJK gruptan zor cikar
Originally Posted by YusufT Birseymi ifade ediyorsun? Evet birsey ifade ediyorum. Bu gidisle Galatasaray penalti atma rekorunu kirar..
Forum Rules