1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: Heyecan Artıyor... Türkçe FM Geliyor...

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Neden tarih vermiyoruz?

Bir ara ben de çeviri yapmıştım, bilenler bilir.Çeviri devam ederken bir tarih verilmesi zordur, çünkü çeviri yapmak basit bir iş değildir.Süreyi belirleyemezsiniz, çünkü profesyonel olarak yapıyorsanız ortaya çıkan yazının düzgün olması için en ince detayı dahi atlamamanız gerekmektedir.
    Demek istediğim bazen bir deyimi araştırmak 15-20dk sürebilir.Bazen içiçe geçmiş bir cümleyi anlayabilmek ve Türkçe'de anlaşılabilecek şekilde çevirebilmek biraz uzun bir zaman alabilir.

İngilizce'nin yapısı farklıdır ve Türkçe'deki gibi bir anlamda yazılmayabilir yada anlatılmak istenen bir konu Türkçe'de çok zor ifade edilebilecek bir anlam ile yazılabilir.Bu yüzden çeviri yapmak çok zor bir iştir ve süreyi kestirebilmek çok fazla zordur..

İnanın profesyonel çeviri işleri ile uğraşanlar bile söyledikleri sürede işlerini bitiremeyebilirler..

Ayrıca sizlere tarih vermiş bile olsak o tarihte yayınlayamazsak hem sizleri çok üzmüş oluruz, hem de biz çok üzülmüş oluruz.Ayrıca zaman zaman saygısızca gelen bazı mesajlar yüzünden de bu şekildeki bir karar alındı.

Bizler çeviri konusunda para karşılığı profesyonel bir çeviri yapmamaktayız, bu yüzden zamanımızı ayırmamız çok zor oluyor.Volkan abi büyük özveride bulunarak bu işi yapıyorken onu kırmanın hoş olmadığını düşünüyorum.

Sizlerden ricam tarih konusunda çok fazla istekli olmamanız.
    İlgileriniz için çok teşekkürler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

2. Default

Quote Originally Posted by ABOOO
    Neden tarih vermiyoruz?

Bir ara ben de çeviri yapmıştım, bilenler bilir.Çeviri devam ederken bir tarih verilmesi zordur, çünkü çeviri yapmak basit bir iş değildir.Süreyi belirleyemezsiniz, çünkü profesyonel olarak yapıyorsanız ortaya çıkan yazının düzgün olması için en ince detayı dahi atlamamanız gerekmektedir.
    Demek istediğim bazen bir deyimi araştırmak 15-20dk sürebilir.Bazen içiçe geçmiş bir cümleyi anlayabilmek ve Türkçe'de anlaşılabilecek şekilde çevirebilmek biraz uzun bir zaman alabilir.

İngilizce'nin yapısı farklıdır ve Türkçe'deki gibi bir anlamda yazılmayabilir yada anlatılmak istenen bir konu Türkçe'de çok zor ifade edilebilecek bir anlam ile yazılabilir.Bu yüzden çeviri yapmak çok zor bir iştir ve süreyi kestirebilmek çok fazla zordur..

İnanın profesyonel çeviri işleri ile uğraşanlar bile söyledikleri sürede işlerini bitiremeyebilirler..

Ayrıca sizlere tarih vermiş bile olsak o tarihte yayınlayamazsak hem sizleri çok üzmüş oluruz, hem de biz çok üzülmüş oluruz.Ayrıca zaman zaman saygısızca gelen bazı mesajlar yüzünden de bu şekildeki bir karar alındı.

Bizler çeviri konusunda para karşılığı profesyonel bir çeviri yapmamaktayız, bu yüzden zamanımızı ayırmamız çok zor oluyor.Volkan abi büyük özveride bulunarak bu işi yapıyorken onu kırmanın hoş olmadığını düşünüyorum.

Sizlerden ricam tarih konusunda çok fazla istekli olmamanız.
    İlgileriniz için çok teşekkürler.
    sati vermeyin bole gerilmek hos oluo ewet arkdaslar işallah yakın samanda çıkar dielim ve abooo abime adminlere katılıorum tarih sormayalım

Dip not: Avatar spr olmus abooo abi

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by umutcanerkut
    sati vermeyin bole gerilmek hos oluo
    iyi biraz daha gereyim sizi o zaman

Bunlar da taze görüntüler.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Mesaj Yetkileri