Aykut süperdi. Golde yapacağı bir şey yoktu tabii. Ama bir pozisyonda refleks şov yaptı resmen. Biz kesin girdi dedik kahvede ama kurtardı. Helal olsun valla. Kalli Ocak'a kadar birinci kalecim belli olacak diyordu. Umarım kastettiği kupa maçlarında Aykut'u da gördükten sonra asıl kaleciyi belirlemesidir. O zaman Aykut kesin oynar çünkü. Carrusca'nın ben de Türkiye'de bir takıma kiralanması taraftarıyım çünkü sonuçta bu adamın Arjantin'e filan kiralanmasının Türkiye'de oynayacağı futbola bir faydası olmaz. Oralarda başka bir futbol oynanıyor ve örnekler bize gösteriyor ki ordan buraya gelenler pek de başarılı değil. Ama Arda varken Carrusca da biraz zor oynar. Hem Arda'nın sağda oynayabilmesi hem de Carrusca'nın savunma ve fizik yönünü geliştirmesi lazım ki bu da zor görünüyor. Uğur harcanmaz inşallah. Barış'ın ekstra bir özelliğini göremedik henüz. Sağ bek Uğur, sağ açık Sabri oynasa daha iyi oluruz bence. Hem Barış da Sabri de çok agresif adamlar. Bunların kart sorunu çok olur ikisi de oynarsa. Gerek yok bence. Barış yedek olmalı. Serkan çok güçsüz ve dengesiz. Ayakta kalamıyor. Ama iyi bir deplasman adamı bence. Ümit Karan yine kötüydü. Kimse bana iyiydi demesin. Sürekli söylüyorum. Kendine çeki düzen vermezse gitsin. Hiçbir olumlu hareketi yok. Ümit Hakan'ın yerine oynamalı diyenlerin tek dayanağı Ümit'in son vuruşlardaki becerisiydi. Ama Ümit işi iyice artistliğe vurdu. Olur olmaz yerlerden röveşata deniyor. Bomboş kalelere atamıyor. Böyle oynayacaksa onun yerine Hakan'ın oynaması taraftarıyım. İnşallah eski Ümit'i izleriz yakında ama hiç ümidim (!) yok. Penaltı pozisyonlarına gelince. Verilen pozisyona penaltı değil diyenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim. Adam Carrusca'nın sol bileğine çaktı resmen tekmeyi. Ümit'inki bence penaltı değildi ama bu Carrusca'nınki gibi kati bişi değil sanırım.