1 ile 30 arası toplam 246 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray

Hybrid View

ya zaten luciano bi komedi önder yavrum yırttı kendini ama volkan ne diye açıyo ki bacaklarını illa bacak arama at der gibi

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    ya zaten luciano bi komedi önder yavrum yırttı kendini ama volkan ne diye açıyo ki bacaklarını illa bacak arama at der gibi
    Karşı karşıyalarda kalecilerin en zayıf yeri bacak aralarıdır. Futbol kuralı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Karşı karşıyalarda kalecilerin en zayıf yeri bacak aralarıdır. Futbol kuralı
    Bunu bilmeden Volkan çok kötü gol yedi demek abes-i iştigal.

Gelmiş geçmiş en iyi kaleci bile bacak arasından gol yiyebilir.Bacak araları kalecilerin kontrol edemedikleri tek bölgeleridir.Hurmet sanırım hiç kaleye geçmemişsin

Volkan Rüştü'den daha iyi kaleci, çok memnunum Galatasaray maçında kaleye Volkan'ın geçecek olmasından.Rüştü'nün Kayserispor maçında elinden kaçırdığı çok kötü pozisyonlar var, Galatasaray maçında bu formu ile Rüştü büyük tehlike olurdu..

Bacak aralarını kontrol etmesi çok zor cidden.Yalnız ben yan toplarda da çok kötü kalecilik yapıyorum.
    Halı sahada turnuvada kaleci kötü goller yiyince kaleye geçtim; 2 tane 90dan top çıkardım, kornerden çok kolay pozisyonda anlayamadan yedim )))

Maç uzatmaya gitmiş, penaltılarla kaybetmiştik..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri