-
trabzonspor anakaraspor maçından bir kaç önemli ayrıntı vermek istiyorum
ersun yanal sistemi değiştirmedi 4-2-3-1 sistemiyle sahaya çıkıldı
kalede jeffersonun yerine ahmet şahin tercih edildi jefferson sezon ortası gönderilecektir
sağ bekte: istemesede serkan balcı oynatıldı pek keyifsiz gözüktü sanki orta oynatılmasına tavır yapıyor ,giibiydi
sol bekte: mustafa keçeli oynadı görevini iyi yaptı celaleddin yıllar sonra kesilmiş oldu ziya doğan oğlundan daha çok sevdiği adamını sezon arası ankaragücüne alabilir bu trabzonspor için bir milattır zamanında eller den daha iyi solbek olduğunu karar kılınmıştı şimdi eller atletico madridte ilk onbir oynuyor değeri 10 milyon dolar celaleddinin 100 katı
stoperlerde tayfun cora ve tolga seyhabb vardı tolga oldukça etkiliydi
ve erdinçte celaleddin gibi yedek kalmıştı buda trabzon için milattır oda zamanında stepanovu kesmişti şimdi stepanov portoda ve değeri 10 milyon dolar yani erdinçin 100 katı oda ziya doğanın oğlundan çok sevdiği bir adamdır
dm lerde ayman ve hüseyin oynadı hüseyinin düz topa vuramazken topuk pası vermek istemesi şutu taça çıkacakken gökdenize gol pozisyonu yaratması oldukça komikti ve sonunda da oyununu bir ggolle süsledi
amr de YATTARA OYNADI CEZA ALMAMASI İNANILMAZ BİR UTANÇ TABLODUR şu federasyonun ceza verilen takıma sonradan ödüllendirmesi durumundan iğreniyorum geçen hafta kırmızı kart gören futbolcu (hemde 2dk da iki kez aynı hareketi yaparak son derece profesyonallik düşmanı bir adamı affettiler) bir sonraki hafta oynayabildi
YATTARA BU LİGİN EN İYİ ORTA KESEN OYUNCUSU GİDEN TOPA ORTA KESMEK ZORDUR BUNU BAŞARAN NADİR FUTBOLCULARDANDIR MUZ ORTA KESEN NADİR ADAMLARDANDIR ONUN İKİ GÜZEL ORTASIYLA 2 GOL OLMUŞTUR ORTA YAPMASIDA 16 DEĞİL 18 DİR
DRİBLİNGİDE 18 DİR
aml: de gökdeniz oynadı bir kez olsın sol kanatta göremedim hep amc ceyhunla amr yattara arasına soktu kendini
amc de ceyhun oldukça etkili oynadı uzun şut 16-17 olmalı
umut çok güzel bir kafa golü daha attı kafa 16 bitiricilik 15 olmalı
Mesaj Yetkileri