Arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkür ediyorum, devre arasında transfer konusunda fikrinizi bekliycem, ama paramız yok, kira alabiliriz...
Bu arada W.Bremen, o malum haberi yalanladı, adamlar benim oyunda ligde 2.sırada, yıkıyor ortalığı (her zamanki gibi)... neyse biz devam edelim...
11.HAFTA
12.HAFTA
13.HAFTA
Ligde uzun bir aradan sonra kazanmayı başardık, artık futbolculara fazla kızmıyorum... "sempati" gösteriyorum... bundan sonra daha iyi sonuçlar almak istiyoruz... Uğur Yıldırım sakatlıktan çıkmak üzere ve Ruben Olivera her geçen gün formunu artırıyor...
ve Puan Durumu...
T.D. Melisa G., son alınan galibiyetten sonra takımda morallerin yüksek olduğunu ve oynanan oyundan memnun olduğunu açıkladı... Ayrıca "bazı sebeplerden" taktik anlamda değişikliklere gidebileceğini açıkladı...
İlgilenen herkese teşekkürler... Bu oyunla tanışalı 5-6 ay oldu ve çok ısındım... Yalnız personellerle ilgili önerilerinizi bekliyorum... Bi adamımı Fener kaptı... orayı unutmuştum, biraz karıştırdım da, takımda Fitness Antrenörü ve Gözlemci yok, Doktor'un ise değerleri çok düşük... Personellerde hangi özellikler lazım, yardımcı olursanız sevinirim...
artık biraz daha hızlı gidebilirim...![]()