Korsanda hata vardır yoktur orjinal almazsan gece koynuna yılan girer vs. hepsini geçiyorum. 2 gerçek var.
Birincisi Türkiye'de çoğu kişinin bu fiyatlara orjinal oyun alabilmesi imkansızdır.
İkincisi orjinal oyun aldırmaya yöneltmek için teröre gidiyor şöyle oluyor vs. demek bana göre yanlıştır. Tamam bazı kişilerin yaptığı bu satışları teröre yönlendirdiği doğruda olabilir. Ne konumuzla alakalıdır ne de yeri ve zamanıdır. Farklı yerlere çekmeyelim. Çünkü bende çıkar derim orjinal oyun almayın dış ülkelere para kazandırmayın. Terörü bu ülkeler destekliyor ve bizim paramız sınırlar içine giriyor derim. İşin içinden çıkamayız.
Tartışma olsun diye demiyorum ama bu konuyu ortaya atan arkadaşımız cola vs. içmiyordur inşallah. Daha doğrusu colaturka içiyordur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşımızın oyunu orjinal mi değil mi bilmiyorum. Eğer orjinalse daha vahim bir durum ortaya çıkıyor. (yukarıda yer alan resimleri abdullaharici92 adlı kullanıcı bırakmıştı ve konusu kilitlenmişti. Bende buraya taşımak istedim. )
Aşağıdakilerde orjinal olmayan bir oyunda 2008 Avrupa Şampiyonasına katılan ülkeler ve grupların yer aldığı resimler;
Sonuç olarak orjinal oyunda bu hata gerçekleşiyor mu bilmiyorum ancak orjinal olmayan oyunlarda gördüğümüz üzere hata hem gerçekleşiyor hem gerçekleşmiyor. Benim fikrimi sorarsanız bu genel bir sorun ve benim başıma gelmedi. Orjinal cd sahiplerininde başına gelmemiş olsada her an gelebilir.