-
Batuhan'ın boş kaleye vuramadığı top saçmalıktı,Bobo boşda gelen Burak'a vermeyip topu kaleye yuvarlayarak attığı ilk golün anlamını sildi..Takım kötü oynadı,Deivid ve Volkan en çok sinirimi bozan Fenerbahçe'li futbolcular oldular söylemeden edemedim,birer bravoda onlara..
Yalnız Beşiktaş taraftarına yine helal olsun,Desibel manyağı yaparız adamı 
Artık maç sonuçlarına bakmayacağım bu maçtan sonra bizim için bu lig bitti.Paflarla çıkarsak daha iyi olur,yeni yeni oyuncular görürürüz makara olur..En azından bazıları oynasın ama Batuhan gibi topa vuracak gücü olmayanlar değil.
Hakem?Sakinleştim artık bir şey demiyorum,tez zamanda inşallah bırakması dileğiyle,bırakmazsada Allah'a havale ediyorum,cezasını O uygun görsün..
Yüce fenerbahçe taraftarına küfürler için teşekkür ediyorum,hahaha bizim maçlar hariç küfür etmiyorlar galiba ama belki Aziz Yıldırım öyle programlamıştır..
Neyse galibiyeti hazmetmeyi başaran fb taraftarına tebrikler ve Avrupa'da başarılar..Ligde de başarılar,artık meydan sizin istediğinizi yapın..
Son olarak Burası Beşiktaş...
Aklımdayken konunun tekrar açılması iyi olmuş,kendine güvenemeyen msj atmasın yada attığı mesajın karşılığını görsün.Teşekkürler Turksportal yönetimi..
Mesaj Yetkileri