Türkiye ligi bence de dengesiz olmuş Galatasaray ile başladım. Gerçek gücü yansıtılmamış en kötü takıma karşı bile kazanamıyorum.

Maçlarda çok gol oluyor. 4-0 öne geçtiğim maçtan bile emin olamıyorum. Şuan adını hatırlamıyorum ama eski bir menajerlik oyunu vardı. Cm de oynadım. Fm serilerinide oynadım. Hiçbirinde acaba bu maçı kazanacakmıyım düşüncesi bu kadar aklımda olmadı. Chealse ile oynarsınız anlarım. En kötü takıma karşı bile emin olamıyorum.

Birde şundan şikayetçeyim. Bir transfer yapacaksınız. Adamın fiyatı 12 milyon dolar diyelim. Sizde de 5 milyon dolar var. Yönetim bir anda size 7 milyon dolar bulamayabilir anlarım. Arjantinli bir genç forveti alacam adını şimdi hatırlayamadım. Adamın değeri 11.5 ama soruşturunca 3 milyon istiyorlar ve ısrar ediyorlar. Bende de 2.3 var. Şimdi koskoca klup bu kadar az parayı bulamıyor mu 3 milyona tamamlasın. Sözleşmede %50 veriyorum ne yaptıysam alamadım adamı. Klüpten transfer bütçesi istemenin yanında böyle az miktarlarda tek tranfer için para isteme olmalıydı. Çok acısını çekiyorum. Oyuncuları sattım savdım Wagner Love alacaktım. Yine az bi miktar yüzünden kaçırdım.