Abi iyi anlatıyorsunda daha 11 maçın 5'inde kek hata olduysa geride daha 23 maç varEyvah diyorum o zaman yaa
Sinir hastası olurum ben vallahi..
Delgado için söylediklerine katılıyorum bazen gerçekten insanüstü oyun zekası gösteriyor ama bazen,mesela bir maçta 2-3 kere onları da yakalayabilirsen..Serdar Özkan'ı da Batuhan'ı da,hele Batuhan-en başından beri sevemedim,hele hakkında duyduğum bir olay ile benim için bitmiştir-bugün topa vuramayarak-ki şu ligde orda gol atamayacak demiyorum ama topa vuramayacak adam oynamasın abi- Beşiktaş'ı yakan adam oldu.
Zirve için iddialı konuma neden gelemeyeceğimiz ortada,zaten futbolumuzda tat vermiyor,bir eğlencemiz vardı bu akşam onunda açık anlamıyla içine edildi.Liverpool maçı umramda değil..
Artık Beşiktaş maçlarından zevk almak için gerekenler,
-En az 4-5 tane gerçek Beşiktaş'lı,formanın ağırlığını bilen,terbiyeli ve az da olsa yetenekli pafdan oyuncu.
-Vazgeçilmezimiz taraftarımız,özellikle içerideki maçlarda izlemek ve eğlenmek için gerekli olan yegane şey.
-Hakan'a ısınımadım,Rüştü eski fbli.Kalede sıkıntı var,Altay'dan kiralan Atilla oynarsa iyi olur.
-Tello bir daha sakatlanmasın
-Alehimize karar veren bir hakem olursa maçlar biraz daha aksiyonlu geçiyor-bu kişiden kişiye değişebilir ama...
Yaratıcı pankartlar ve tribünde ki birlik beraberlikte devam ettiği sürece hep yenilsekte fark etmez.Püfff Beşiktaş sadece futbol takımı değil,BEŞİKTAŞ bir ruhdur abi,ben yaşadığım sürece hep yanımda olacak bir ruh..Biz amatör takım galibiyetlerimizle de övünmesini biliriz gerekirse,sadece Ertuğrul Sağlam'ın maçtan sonra ki efendi tavırlarıylada...