Turgut Baş yöneticimi oldu.Rengi mavilenmiş
![]()
Mavileştiğine göre olmuştur.![]()
Hmm.Azmış.Maç bittikten 2 saat sonra geldiğine göre bayaa sevinç gösterileri yaptınız maç sonu.
Yok eve ben Kadıköy sahile inip gelidm. Arada tinerci çok oluyor. O yüzden... Zaten eve 22'de geldim. Nedeni staddan geç çıktım. O bir saat farkta TV'yi açtım...
Şu an o kadar sinirliyimki.Allah belasını versin bizim hakkımızı yiyenlerin..
So what?
Saike
Şemsi sakin ol biraz.
Boşver Şemsi.
Hayat gailesi.Olacak bunlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hakem göz GÖRE GÖRE maçı verdi.Bizim en kritik adamlara hiç gözünü kırpmadan sarıyı basıyor.Deivid efendiyi atmaya yüreği yetmiyor.Atarsa hayatı mahvolacak ya.Sonrası malum zaten..
So what?
Saike
Yaaa ŞEMSİ boşver.
Herkes izledi herkes gördü neler olup bitti.
O yüzden takma.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyi akşamlar arkadaşlar..
İyi geceler.
Selamlar cümleten![]()
Selamlar...
Deneme olduk. Mat-2'de 3 soru daha doğru yaspam bir üst sınıfa geçerdim. Şimdi şüpheliyim...
Selamlar...
Murat abi yöneticiliğine noldu![]()
Addaa gitti.
İyi Geceler Millet...
İyi geceler İbrahim abi.
Ben yatıyorum burada olanlara hayırlı geceler...
Galiba bende yatacağım şimdiYarın saat 10da idmanım var. Zinde olmalıyım
Hadi görüşürüz.
(/s)
Herkeste yatıyor![]()
Yarin saat 10'da bizim mac var, Sabah 8'de ayakta olmam gerek birazdan bende cikarim.![]()
Artik yatiyorum, kalan varsa iyi sabahlar..
Sinirden uyuyamıyorum,uyku düzenim bozulacak yine yaa,pzts. dershaneye uyuya uyuya gideriz artık.
TSİ saati 1 saat geriye gitmiş.
Umut ve Baran herşey için çok sağolun.
Ama çabamız yetmedi kardeşlerim bunu bilin
Allaha emanet olun.
İkinci Erdem vakası.Sonunda onun gibi olucak abi eminim..
İyi geceler sana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben yatıyorum iyi geceler.