-
Sıcak sıcak beyler,biz hep geliriz sayın Demirören...Ama cesurca açıklama,bravo beklemezdim.Bu arada Gago'nun avatarını kaldırması ve beklediğim desteği alamam nedeniyle birde Sivasspor avatarını gördükçe ayarım kaçtığından dolayı avatarı değiştirmeye karar verdim.Verdiğim sözü yutmak istemiyorum ama dayanamıyorum,herkesten özür diliyorum.Sivasspor ve taraftarları dahil..
Kesin karar verildi !..
İsmet Arzuman'ın iptal ettiği golle infiale geçen Beşiktaş'ta kesin karar verildi !.. Başkan yıldırım Demirören az önce sona Yönetim Kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Başkan Demirören, Sivasspor maçına kesinlikle PAF takımı çıkaracaklarını belirtti ve "Seyircimiz maça gelmesin" dedi. Demirören sponsor firmalara da seslenerek "İsterlerse desteklerini çekebilirler" diye konuştu. Hakem İsmet Arzuman'ın hakemliği bırakmasını isteyen Demirören, Beşiktaş Kongre Üyesi olan TFF Başkan Vekili Affan keçeci'nin Federdasyon'dan istifa etmesi gerektiniği belirtti.
Demirören'in Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında da açıklamalar yaptığı belirtiliyor.
ligtv.com.tr
Mesaj Yetkileri