Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Toroğlu gündüz oynanan Arsenal-Manchester maçını izlememiş sanırım.
Valla ben Toroğlu'nu bilmemde ben izledim.gündüz oynanan maçta özellikle son dakikalarda ayakta duramayan futbolcu ikili mücadelelerde yerlerde sürünürken hakemin oralı bile olmadığını gördüm,bravo dedim.
Maçı izlediğim mekan gayet karombol bir ortam olduğunda orda golü neden vermediğini anlayamadık ilk başta,yardımcı hakem bayrak kaldırmış,ben seviniyorum,hakemin eli kolu havada.Ulan dedim Arzuman'ı görünce vermedi işte hakem arkadaşımız boşaltmaya devam edelim mekanı..Başka şeylerde dedim de burda söylemem doğru olmaz

Eve geldim baktım bir düdük sesi duyuluyor kesik kesik.Hakem faulü vermeye niyetlenmiş Bobo'nun müdahale edeceğini düşünürek ama Gökhan Gönül güçsüzse Bobo n'apıcak?Topu rakibe mi bıraksın?Güçsüz futbolcunun öyle bir avantajı mı var?Bu bizim mahalle maçlarına benzedi,siz güçlüsünüz bize 4 avans falan derdik güçlü rakibimiz karşısında avantaj sağlamak için.Böyle bir şey mi var yoksa?
Benim gündüz izlediğim maçta ki hakem bu tip pozisyonlarda hep devam dedi,sadece rakibin hareketini doğrudan engellemeye yönelik hareketlere düdük çaldı..Bu pozisyonu izliyorum izliyorum,anlamıyorum..Neyse ne söylesek boş ta..Bari elin süper geçen maçını karıştırıp dandik ligimizi onurlandırmayalım yanlışlıkla falan..