Reddettim zaten merak etmeyin lig arasında takviye yapamadım takıma zaten gerekte yoktu. Sözlşmesinin son senesindeki oyuncuları yakın takibe aldım sezon sonu belki daha farklı isimler görebiliriz takımda.

evet hemen geçiyorum maçlara ara vermeden:
--------------------------------------------------------------------------
DFB-Pokal 3.Tur

kupa mücadelesinde inanılmaz zorlu anlar yaşadık. 80. dakikaya kadar mağlup girdiğimiz mücadelede sonradan oyuna dahil ettiğim iki oyuncum attığı gollerle adımızı çeyrek finale yazırdı. Uzatmalarda da olsa kupada bitr üst tura çıkmak çok güzel. Çeyrek finalde rakibimiz bu sezonun en kötü takımlarından biri diyebileceğim Hertha Berlin...ama rakibi küçümsememek gerekir zira kupa maçlarında her zaman süpriz sonuçlar çıkabilir.
Bundesliga 19.Hafta

İlk yarıda herhangi bir porblem yoktu maç dengede gidiyordu. Taa ki ben Matias Cahais yerine defansa Petr Lukas'ı alana kadar...Onun giresiyle kendisine çok rahat topla oynama alanı bulan Gomez, çok etkili oldu 2 de gol attı. Daha sonra yaptığımız atakalrda ancak 1 gol bulabildik ve sahadan boynu bükük ayrılan taraf olduk.
Bundesliga 20.Hafta

Hücum açısından hiç sıkıntım yok ligte en çok gol atan takımlardan birisiyim, fakat en çok gol yiyen takımda benim bir türlü defansa çare bulamıyorum ne yapsam fayda etmiyor. Fikstür çok zor arka arkaya çok zorlu maçlara çıkıyoruz...
Bundesliga 21.Hafta
Muhteşem maçtı. Tek kale oynadık bütün maç boyunca, ezdik, sahaya gömdük istatistiklerde de görüyorsunuz. Deplasmanda böyle destansı bir galibiyet aldığımız için çok mutluyuz.
buda son puan durumu 6. sıradayız hala Avrupa kupaları için üst sıraları zorluyoruz

Leverkusen maçı sonrası Hoffenheim tarafında büyük coşku varken Leverkusen takımında birşeyler oluyordu. Yönetim kötü gidişin sorumlusu olarak gördüğü Felix Magath'ı görevinden alırken yerinede kimi getirmek istediğini açıkça belirtti. Acaba Ner'ZhuLL Leverkusen'a mı gidiyor???