Yahu herşey iyi güzelde bu renkteki bir yazıyı nasıl okumaya tahammül ediyorsunuz anlamadım. Bence farklı renkler seç.
Yahu herşey iyi güzelde bu renkteki bir yazıyı nasıl okumaya tahammül ediyorsunuz anlamadım. Bence farklı renkler seç.
Teşekkür ederim Mert sağol.
Sağol Ferdi evet o maçta kalbimin sesini kulaklarımda duydum
Teşekkürler Yılmaz inşallah hedeflerimiz gerçekleşecek.
Teşekkür ederim.Yazıları beğenmenize sevindim.
Teşekkür ederim kaydırı kuppak beğenmene sevindim.
İltifatın için teşekkürler Yusufcan
Sağol Göktuğ Arda zaten kısa listemde tamı tamına 48 MN YTL PARAM VAR GÖKTUĞ.
Teşekkür ederim abi O rengi Man City nin forma rengi olduğu için seçtiştim ama olsun o zaman eyyyyyy TSİ AİLESİ YAZIMIZ DEĞİŞSİNMİ KALSINMI AYNI ŞEKİLDE?
VE LEAGUE CUP 2.TUR MAÇI:
TOTTENHAM MAÇI VE ÖYKÜSÜ:
MAÇIN ÖYKÜSÜ:
O hafta Man City.Pazar gününü izinli geçirmiş Pazartesi,Salı,Perşembe günleri çift Çarşamba ve Cuma günleri tek antrenman yaparak Tottenham maçına hazırlanmışlardı.Ve CİTY Otobüsü Cumartesi günü saat 13.civarı stadyumun önüne geldi.Ve son taktikle yine Yunus verdi işte son taktikler:
Yunus:Evet beyler geçen haftaki performansınız çok hoşuma gitti bugünde kazanın ve sizin için buraya gelen 47000 taraftarımızın yüzünü güldürün hadi size güveniyorum...
MAÇIN DAKİKALARI:
11.DAKİKA:MAN CİTY Beklediği aradığı golü 11.dakikada SAMARASIN ayağından buldu ve maça hızlı başladı.
90+3.DAKİKA:Sıkıcı maç 1-0 CİTY nin üstünlüğü ile tamamlandı...
MAÇIN SSSİ:
MAÇIN YILDIZI:KASPER SCHMEİCHEL
MAÇ SONU BASIN TOPLANTISI:
YUNUS:Evet bugün belki futbolumuz zevk vermedi belki güzel bir futbol oynamadık ama kazanmasını bildik gol yollarında sıkıntı çektiğimiz belli oluyor ve bir forvet takviyesi yapmayı düşünüyoruz özellikle Aaritalo İngiltere futbolunu kaldıramıyor Bianchi iyi ama daha iyisi lazım bize oyuncu araştırmalarımız başladı.Sorusu Olan.Buyrun.
Muhabir:Ne tip bir forvet bakıyorsunuz?
YUNUS:Henüz kafamda oluşmadı TSİ AİLESİNDEN YARDIM BEKLİYORUM.
VE YEPYENİ BİR PROGRAM YAPACAĞIZ ADI: DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR:İŞTE PROGRAM HAKKINDAKİ BİLGİLER:
PROGRAMIN ADI:DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR
PROGRAMIN SUNUCUSU:ERDOĞAN ARIKAN
PROGRAMIN YORUMCULARI:MERT ÇEKEN(CEKOCHAN)
YILMAZ TAŞ(TOTTİYILMAZ)
PROGRAMIN KONUSU:MAN.CİTY TAKIMI HAKKINDA DEĞERLENDİRMELER.
PROGRAMIN HABER MUHABİRİ:KADİR ÇETİNÇALI
PROGRAMIN YAPIMCISI:OSMAN SINAV
DEVAMINDA SUNDERLAND MAÇI VE ÖYKÜSÜ VE DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR ADLI YENİ PROGRAMMM.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?