Originally Posted by
anilton
Emniyet güçlerinin bu anlamsız tutumlarını anlamış değilim.Kesinlikle Aziz Yıldırım'ın himayesi altında çalışıyorlar.Koskoca amir gidiyo F.Bahçe taraftarından özür diliyor.Fenerliler bizim tribüne yabancı madde atıyo.Çevik bizim tribüne giriyo.Fener tribününe giren bir tek Polis yok.İnönü'de maç bittikten sonra Çevik tribüne girip copla çıkarıyor bizi.Dün Fb'li taraftarlar yarım saat içerde kaldı.Çevikler gitti adamlara çıkın diye rica ediyor.Onu geçtim maç bitti.Statdan Haydarpaşa Garı'na polis çemberinde yürüdük.Polisler öyle mimlenmişki.Beşiktaş'lı taraftarların en ufak hareketini bekliyor,sataşıyor.Adam niye bakıyosun diye çocuk copluyo,böyle bir şey yok.Her neyse anlatmak istediğim Emniyet Güçleri'nin Beşiktaş taraftarına karşı inanılmaz sert tavrı.Bu anlamsız tavırlarından vazgeçmeliler.Heralde maçtan sonra çimlerde oturan Polis'leri İstiklal Marşı okuyarak ayağa kalkmak zorunda bırakmamız zorlarına gitti...
Deplasman böyledir dostum alışacaksın, bilmiyorum kaç kere gittin ama..GS deplasmanına gitsende böyle , inönüye gitsende böyle..Yani Aziz yıldırımın falan himayesi yok çok yanlış ve dar bir görüş bu..
Sonucunda BJK tribününe geri dönen maddeler zaten ordan gelen maddelerdi.Fayans parçalarından tutun taşlara kadar..
Sizin yanınızdaki LACİVERT tribün öyle her babayiğidin girebileceği bir tribün değil..Biraz paran varsa girersin oraya..

Originally Posted by
blackeagle3992
Kadıköy'de ses kısıldığı falan yok.Hazmedin artık şunu.Sesiniz çıkmıyor.Oturarak maç izliyorsunuz vs.Hadi diyelim ses kısıldı dün akşam Beşiktaş seyircisinin sesi yine sizden fazla çıktı.Dale yapmaya çalıştınız beceremediniz.Sahiplenmeye gelince sahipleniyorusnuz.Ayrıca karakter falan karıştırma!Herkesin karakteri,şerefi ortada.Bobo ile G.Gönül arasındaki mücadeleye faul veriliyor.Doğru.Peki orda bir faul var mı?YOK.Zaten kimse hakemden o düdüğü beklemediği için herkes oyuna devam ediyor.
Ayrıca bu KANITLANMIŞ bir gerçektir..ÖZ dayım LİG TV sound koordinatörü ile yakından arkadaş- eskiden star tvde çalışırdı dayım - ve kendisinin hasta bjkli olduğunu biliyorum - dayım gibi - Dayımda daha önce ses sistemleri üzerine çalışıyordu kanallarda ve bana tek tek açıkladı neyin ne olduğunu..Tamamen Mikrofon oyunları..
Dikkat edersen maç boyunca ne BJK'lilerin sesi , ne fenerlilerin sesi tam olarak gelmedi tv'ye HATTA bjklilerin en çok ses çıkarabildiği deplasman olarak 3lü'lerde bile ses gelmedi..Ee ne olduda bir anda bjk taraftarı küfre başlayınca ses çok stabilite ve NET geldi? biraz objektif olun..
Şunuda unutmayın deplasman tribünü hiç bir zaman susmaz..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !