1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | Fenerbahce - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tam 7 sene futbol oynadım amatör ve lig 3 te sizi temin ederim bu pozisyonların hemen hemen aynılarına hep faul veriliyor.

pskul ve bazı özel sebeplerden şu an sadece antremanlara çıkıyor , amatör bir takımda top oynuyorum..
    Gelipte futbolun içinde olan birinin futbol bilgisinden şüphe edilmesi zordur bana göre.. hava topunda pozisyon ne olursa olsun dirsek ile karşı takım oyuncusuna ufak bir dokunuş bile onu uçurur-evet uçurur , merkez kaç kuvveti ve eylemsizliğin bir sonucudur, ayrıca işin içine yer çekimide girince kesinlikle uçar - buda bariz fauldur çünkü oyuncunun bir şekilde topa müsaitken bu durumu kesilmiştir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Tam 7 sene futbol oynadım amatör ve lig 3...
    Turkcell Super Lig'le amator kumeyi karsilastirmiyorsun herhalde? Mahalle maclarinda da 3 korner bir penalti oluyor ama 1. ligde olmuyor.

Spor yazarlarinin dediklerine baktim biraz once bir kac kisi disinda herkes pozisyonun devam etmesi gerektigini soylemis (Ve zaten pozisyon devam etti ve gol oldu).

Hadi senin dedigin gibi olsun. Faul olsun. O zaman Deivid'in golunde de ayni pozisyon yasaniyor ona da faul verseydi o zaman sevgili hakem.

Tek bir macta hata yapsalar birsey demiyecegim. Insanlik hali olur diyecegim. Zaten forumda ararsan gorursun dunki maca kadar olur boyle vakalar dedim hep ama sezon basindan beri hep bizim maclarimizda akla hayale sigmayacak hatalar yapiliyor.

Ya kucuk Emrah'tan daha talihsiz bir takim olmusuz bu sene, yada birileri bize karsi cok art niyetli davraniyor.

Mesaj Yetkileri