Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 106 arası toplam 106 sonuç

Konu: Türkiye'de İlk: Melisa Antepspor'da!!!

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

hepinize teşekkürler, önerilerinizi dikkate alıcam..
    yoğun istek üzerine puan durumu...

24.hafta PUAN DURUMU

25.HAFTA
    Baştan sona zevksiz bi maç oldu, beraberlikten de memnun değilim...

26.HAFTA
    Bu sezon Kayseri ortalığı yıkıyor, biz de dayanamadık...

27.HAFTA
    Baştan sona üstün oynadık, daha farklı olabilirdi.. yine de kazandığımız için mutluyum...

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL - RÖVANŞ MAÇI.....
    Valla neden bilmem, Beşiktaş maçlarının hepsi çok çekişmeli geçti... Bu maç da ilki gibi çok mükemmel oldu. Öne geçmemize rağmen koruyamadık, son dakikalarda 10 kişi kalınca da uzatmalarda golü yedik... Sağlık olsun....

Herşeye rağmen, bu sezon iyi geçiyor... Kupa macerası da bittiğine göre, Avrupa için ilk 5 galiba bizi kurtarmayacak, ancak ilk 4 olmalı...

Önümüzde çok zor bi fikstür var, GS, FB felan ardarda... Yine de takımıma güveniyorum...

Ancak ufak tefek sorunlar da var... Diawara sezon sonu ayrılmaya kararlı, M.Çoğum, Ekrem Dağ felan da "daha büyük kulübe" gitmek istiyor... Gitmek isteyene kapıyı gösteriyorum , benim öyle takıntılı adamlara ihtiyacım yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Elenmen kötü olmuş Ama ligde iyisin.Avrupa Kupaları'na katılmak galiba hedefin?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İnşallah Avrupa kupalarına katılırsın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beşiktaş'a yenilmişsin bu sefer

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

Evet, bu kez Beşiktaş'a yenildik, ama buraya kadar gelmemiz bile başarıydı...

kaldığımız yerden devam ediyoruz...

28.HAFTA
    Rakip G.Saray'dı, iyi oynadık ama 90.dakkada ofsayttan yediğimiz golle yenildik...

29.HAFTA
    Fenerbahçe'yi nasıl yendik, ben bile şaşırdım valla... ama iyi oldu, rövanşı almış olduk...

30.HAFTA
    Fener galibiyetinin moraliyle bu maçı farklı kazandık...tek kötü yanı Ruben Olivera sezonu kapattı...

VE 30.HAFTA PUAN DURUMU..............

Bitime 4 maç kala hedeflediğimiz yerden biraz uzağız... Yine de kalan maçları kazanıp önümüzdekilerin kaybetmesini bekleyeceğiz...

Evet, sezon sonu kariyeri bitirmeye karar verdim... Burda sizlerle paylaşırken bi çok yeni şey öğrendim, hepinize teşekkürler...

Kalan maçları yarın oynayıp ekliycem... yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Melisa senin Fm oynaman bile büyük bir ibret mevzusu tebrikler bıraksanda sen aklımızda kaldın bir BAYAN FMCİ OLARAK.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Avrupa şansı zora girmiş sanki, ama yine de gayet iyi gittin...
    devam etmemekte kararlı mısın?...

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

evet, ama burdaki bitecek, ben devam edicem...

31.HAFTA

32.HAFTA

33.HAFTA

34.HAFTA

Son maçlarımız çok zor geçti, özellikle BURSA maçı kıran kıranaydı... Ligi tamamladık ama maalesef Avrupa bir dahaki sezona kaldı...

işte 34.HAFTA PUAN DURUMU..........

Ligin genelinde iyiydik, ama kritik maçlarda puan kayıpları bize 6.lığı getirdi... Oyunculardan genel olarak memnunum, sadece gitmek isteyenler biraz sinirimi bozuyor... bi çaresine bakıcaz artık...

Son olarak, ilgilenen, takip eden, mesaj yazan ve destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Bu benim FM'de ilk ciddi oyunum oldu diyebilirim, burda paylaşırken çok şey öğrendim, hepiniz sağolun...

Belki başka bi kariyerde gene buluşuruz... kim bilir.....

ortak kariyerde görüşçekler yahu bizle :P:P dimi... başarılı bir sezon bence ilk oynadığım liglerdeki düşünüyorumda böyleydi hemen hemen... birşeyler öğrendiğini söylemişsin ya bunlar bir dahaki oyunda kariyerini ilerletecek valla emin ol görüşmek üzere..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yuuh Kayserispor'a bak. Adamlar şampiyon olmuş.

Keşke devam etseydin kariyere.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Bence Gazianepspor'la ilk sezon için gayet iyi...

ben pek "kariyer" takip etmem, ama Gaziantepspor olduğu için zevkle takip ettim... iki bayanın ortak kariyerini de bekleriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ilk sezonda 6.lık hiçte fena değil..beni tabloda en çok Kayserispor ve Gençlerbirliği şaşırttı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kırmızı kart görüyorsun neden?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Tebrikler sağlam rakiplerin arasında kendine üst sıralarda yer bullmuşsun. Biraz daha şanslı olsan daha farklı olabilirdi. Her ne kadar fazla yorumda bulunmasamda kareiyerine, takip ettiğimden şüphen olmasın. İnşallah yeni kariyerle görürüz seni yine bu sayfalarda
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

hepinize teşekkürler....

ama, burda devam etmemekte kararlıyım... mesele zaten başarılı olup olmamayla ilgili değil... bence burdaki hikayelerin de bi sonu olmalı, öyle uzat uzat tadı olmuyor...

yine görüşürüz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşın isteği üzerine, konu kilitlenmiştir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri