yarın ki kupa maçı hakkında görüşleriniz,tahminleriniz,eleştrileriniz...
bence her kötü gidişinde galatasaraya patlayan fener yine avantajlı gözüküyor.ama tahminim beraberlik...
yarın ki kupa maçı hakkında görüşleriniz,tahminleriniz,eleştrileriniz...
bence her kötü gidişinde galatasaraya patlayan fener yine avantajlı gözüküyor.ama tahminim beraberlik...
valla gönlümden Galatasaray geçiyor ama çoooook zor bir maç galatasaray eğer sakin olup feneri üstüne çekerse bu maçı alır veya en kötü berabere bitirir. saidou nun olmaması kötü iliç ve volkana kaldık bu büyük dezavanataj ama fenerde hala Daum var![]()
Wala ben ligin başındaki maç kadar umutlu değilim bu sefer..Daumla ilgli fikirlerim son 2 ayda çok büyük değişikliğe uğradı zatenAma umarın kazanırız..ben 1-0 olsun bizim olsun deyim..
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
zor ama alacağız inşaallah...
Bu maçı kazanıp yeniden yükselişe geçeceğiz
Rahat maç olur gese yine imdadımıza yetişti tam zamanında
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
valla görcez bakalım ne kadar rahat oluyor inşallah rahat oynarsınızda bi 5-1 daha yaparız![]()
Fb daha avantajlı ama GS bence bu maçta gol atacak..
Önce FB galibiyeti, sonra gollü beraberlik diyorum...
Papaz her zaman pilav yemez. Mondragon'un iyi oynamasına bağlı bence bi çok olay. Tabi bi de bizim efsanevi defansın yapacağı şovlara bağlı.Originally Posted by hurmet
valla fenerde önder luciano defansı kalsın bu maç kesin gölümüz var kaleyede volkan geçse çok iyi olur
ya tabi 5-1 olmazda bence bu maçta her şey olur sizin defans bizim mondi her şeyi belirler dediğin doğru
o 5-1 ler 6-0 lar 5 yolda 10 yılda bir olur ama biz sizi kadıköyde her sene yeniyoruz o yüzden rahat maç olcak dedim ben![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Wala önder iyi de lucianonun olması beni de endişelendiriyo...Bir de bence Volkan Rüştü den daha iyiZaten rüştü sakat..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
bence tur daha önemli...biz fb yi kadıköyde yendik diyelim...turu geçemezsek ne anlamı varki...aynı şey fb içinde geçerli...
volkan karşı karşıyalarda hiç iyi değil örnek son maç rüştü harika karşı karşıya bi pozisyon çıkarırken volkan yumurtladı volkan çok abuk hataları oluyo ama formdayken çok iyi kaleciOriginally Posted by Neron_FB
O da formda olsun walla![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Hele bi maç oynansın
Gönül FB diyor
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
İddaa Da Gs Ye Verdİm Alir Dİyorum Almasi Gerek
inşallah olmazda en az iki tane yumurtlar ve maç 2-1 biter![]()
Bilmem artıkAma ben yediğimiz gollerde hatanın daha çok defansımızdan kaynaklandığını düşündüğüm için defansınız beni korkutuyo.. Hatta biraz abartmak gerekirse rakip atak yapınca Korku filminde gibi hissediyorum kendimi
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
ya zaten luciano bi komedi önder yavrum yırttı kendini ama volkan ne diye açıyo ki bacaklarını illa bacak arama at der gibi
Bak onu bilemicm o sırada neler düşünmüşse artık açmış bacaklarını![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
valla pek mantıklı düşünmemiş![]()
Şu saat itibariyle bir biletim var
Maça gidiyorum![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ya abi ben buralarda çatlıorm yaa![]()
Neyse ben de evde izlerm artık
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
melih bak söz veriyorum sanaseney kadıköydeki derbiye gitcez
sen sadece gel buraya biletin benden
zaten üni.ye de girmiş olcan abi.
Abi tabi ya sen iste alisamiyene de gelirim benAğzından bal damlıyo valla
İlk maç herkes kendi biletini alır, o maçta iddaya girerz kim kaybederse dier maç biletlerii o alır hehe![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Karşı karşıyalarda kalecilerin en zayıf yeri bacak aralarıdır. Futbol kuralıOriginally Posted by hurmet
![]()
nedense rüştü oralardan hiç gol yemiyor (futbol kurallarına aykırı herhalde)
Favori muhtemelen Fenerbahçe olarak gösterilir gibime geliyor. Ama Galatasaray bu maçı alacaktır. Samiyende ki maçada gitmekde güzel olacak.![]()
3tane bilet alıp da takımının galibiyetinin görememek üzücü olmaz mı be abiOriginally Posted by Neron_FB
![]()