Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 62 / 422 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
1,831 ile 1,860 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Koeman imzayı attı!
    Ayrılma kararıyla birlikte Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Hollanda ekibi PSV Eindhoven'da adeta depreme yol açan, Hollanda futbolunun efsane isimlerinden 44 yaşındaki teknik adam Ronald Koeman, yeni takımı Valencia'yla resmi sözleşme imzaladı..

Şok bir kararla PSV Eindhoven'dan ayrılan Hollandalı teknik adam Ronald Koeman, yeni takımı Valencia'yla 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sevilla karşısında alınan 3-0'lık yenilginin ardından hafta başında teknik direktör Quique Sanchez Flores'le yollarını ayıran Valencia'da ise, Koeman'a güven tam. Kulüp Başkanı Juan Soler, yaptığı açıklamada Koeman'ın başarılı olacağına inandığını söyleyerek, "Uluslararası arenada kabul görmüş bir teknik adamla sözleşme imzaladık. Takımı iyi birisine emanet ettiğimize inanıyoruz. Koeman, Valencia'yı ve takımı biliyor. Koeman bize istediğimiz başarıyı getirecek" dedi.

Valencia'da teknik direktörlük görevini geçici olarak Oscar Fernandez yürütüyor. Fernandez'in takımın Cumartesi günü Real Mallarco'yla deplasmanda oynayacağı lig maçında da takımın başında olacağı ancak Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Rosenborg maçında ise sahay Koeman'ın çıkacağı belirtildi. Valencia, ligdeki kötü gidişini Çarşamba günü kendi sahasında Real Madrid'e 5-1 yenilerek sürdürmüş ve 6. sıraya gerilemişti.

Kaynak:Ajansspor

Ahh ahh nerde o eski Aimar'lı Valencia ayrıca Vicente bitmiş gençliğimizi yedin Valencia...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gerçekten yazık Valenciaya ben Koemandanda umutsuzum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Agueronun performansı gerçekten müthiş.Canlı izleme imkanım oldu benim gerçekten müthiş bir yetenek(Kayseriye geldiklerinde)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post

Bu arada Atletico Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, takımın forvet hattındaki diğer oyuncusu Sergio Aguero'nun da sakatlığı nedeniyle Villarreal'le oynanacak olan lig maçında forma giyemeyebileceği ifade edildi.

tam kesin değil hafif sakatlığı var ama dinlendirme amaçlı maçta oynamayabilir.sezonun başından beri bütün maçlarda oynayıp üstün performans göstermek kolayda değil.bu sayede mista reyes ilk 11 de oynar.

Reyes gibi üst seviye bir futbolcu kendini gösteremedi kulübümüzde inşallah forma girerde onu da izleriz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugün saat 18:00'de Vicente Calderon'da Villareal ile oynayacağız.Maç E2'den naklen yayınlanacak...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Barça 1 puanla yetindi

La Liga'da 10. Haftası karşılaşmaları haftaiçi yapılırken, Perşembe gecesi yapılan mücadelede FC Barcelona, Valladolid deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü.

Karşılaşmaya yavaş ve hatalarla başlayan Barça, Marquez' Sisi'ye topu kaptırmasının ardından, henüz 10. dakika geride kalırken kalesinde gol pozisyonu verirken kalede Valdes başarılıydı.

Bu pozisyonun 5 dakika ardından Llorente'nin yakaladığı pozisyonda ise Valdes, topun ağlarla buluşmasına engel olamadı.

Valladolid, karşılaşma boyunca Sesma ve golün sahibi Llorente ile rakip kalede pozisyonlar bulsa da Valdes'i sadece bir kez mağlup etmeyi başardılar.

Barcelona'ya 1 puanı getiren golü 42. dakikada Ronaldinho, Iniesta'nın pasında kaydederken, zirve yarışında Real Madrid'in 5-1 Valencia'yı yendiği karşılaşmanın ardından, değerli bir 2 puan kaybetmiş oldu.

Gecenin oynanan karşılaşmasında Espanyol kendi sahasında konuk ettiği Murcia ile golsüz berabere kaldı.

La Liga'nın 10. Haftası'nda alınan sonuçlar:
    Betis - Osasuna 0 - 3
    Valencia - R. Madrid 1 - 5
    Deportivo La Coruna - Mallorca 1 - 1
    Villarreal - Levante 3 - 0
    Atletico Madrid - Sevilla 4 - 3
    Recreativo Huelva - Racing Santander 0 - 0
    Getafe - A.Bilbao 2 - 0
    Almeria - Zaragoza 0 - 1
    01 Kasım 2007
    Espanyol - Murcia 0 - 0
    Valladolid - FC Barcelona 1 - 1

02.11.2007
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Bu senede biz şampiyon oluruz... Ronaldinho'da gidiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Ahh ahh nerde o eski Aimar'lı Valencia ayrıca Vicente bitmiş gençliğimizi yedin Valencia...
    Aaah.. varyaa o salak Carboni gidip satti Aimar'i

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Gerçekten yazık Valenciaya ben Koemandanda umutsuzum
    Bende pek fazla umutlu diyilim.. Herkes Mourinhoyu beklerken, birden Koeman cikti..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bende pek fazla umutlu diyilim.. Herkes Mourinhoyu beklerken, birden Koeman cikti..
    Mourinho zaten Valenciaya gelmezdi.Valencia hiçbir zaman İnter Milan Real Barca Manchester olamadı Mourinho bence artık dev klup çalıştırır.Mesela şu olabilir.İnter tdsi Roberto Mancini yi bu sene Cl de bişey yapamazsa gönderir ve Mourinhoya teklif yapar.İşte o zaman Mourinho tekrar zirveye oynar....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Van Der Vaarta 30 milyon euro vermek cok gereksiz bence. Zaten Valencianın kadrosu iyi. Van Der Vaartın bölgesinde oynayacak Silva gibi bir yetenek var. Ona o kadar para vereceklerine adam gibi bir sol bek veya Dünya capında tanınan bir stoper alsalar daha faydalı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

11. Hafta Mallorca 0 - 2 Valencia

Koemansız son maçımızdı.R.Madrid maçındaki rezaletten sonra moral kaynağı olmuştur diye umut ediyorum sadece...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Tebrikler Valencia !

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

off ya ne güzel 2-0 öne geçmişiz 2 hatadan 2-2 oldu ya off

bugün keşke agüero oynamasa yorgun yorgun Allah korusun sakatlanır falan...

2.yarı golleri bekliyorum.stoperler biraz daha geride kalsa keşke.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    perea ve leo franco neden maça çıkmışlar acaba sormak gerek.rakip zaten 4 kere kaleye geldi 4ü de gol oldu zahmet edip maça çıkmasalardı.4-0 kazanılacak maçı 4-3 kaybetiik olamaz böyle şansızlık ya.nihatı da tebrik ediyorum.ayrıca da agüeroyu da yorgun bir şekilde bu maçta yüreğiyle oynadığı için teşekkür ediyorum.başkan devre arası(ocak ayında) defans elemanlarının ödülünü vermeli artık.
    rezillik.

Leo Franco ve Perea helal olsun size amatör futbolcular gibi hatalar yaptılar ve sonucunda kaybettik Nihat'ı tebrik etmek istiyorum ayrıca..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu kadar kolay gol yersen olacağı bu.Katbetmemize üzüldüm ama Nihat'ın gol atmasına sevindim bir yandan

Nesil
    2006

Default Nihat: "Kafama koymuştum"

Türk futbolunu İspanya'da başarı ile temsil eden Nihat Kahveci Lig TV'nin lokomotif programlarından biri olan Futbol Gündemi'ne katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son iki sezondur sakatlığı sebebiyle çok oynayamadığını belirten Nihat Kahveci"Son iki sezon ağır iki sakatlık geçirdim şu anda benim ve takımımım durumu gayet iyi geçen sezonun nisan ayından itibaren 3 veya dört mağlubiyet aldık. bu da bizim ne kadar başarılı olduğumuz gösteririr"

Nihat kendisine Milli takımla ilgili sorulan bir soruya ise"Fatih hoca görev verirse ve benim durumum iyi olursa göreve hazırım. Herkes Yunanistan mağlubiyetinin ardından durumumuza olumsuz bakıyo ben buna katılmıyorum her şey bizim elimizde kimsenin yenilmesini beklemeyeceğiz çıkıp maçlarımızı kazanacağız herkeste kötü bir hava var bunu değiştirmeliyiz birlik olmamız lazım"

Milli futbolcu Avrupa'ya giderken ne olursa olsun orada kalmayı kafasına koyduğunu belirterek,"Avrupa'ya giderken kafama soktuğum tek şey Avrupa'da kalmaktı Tayfun ağabeyin orada olması da benim için önemliydi beni tanıyan da bir hoca vardı.Avrupa'da kalmak için dil bilmek de çok önemli çünkü dil bilmezseniz kimseye derdinizi anlatamazsınız. Biz yurt dışına çıktığımızda bir sıfır yenik başlıyoruz maalesef. Ama ben kendime özgüveni olan bir insanım eşim de bana çok destek oldu. Avrupa'da 5 senedir bulunuyorum ve Allahın izniyle de çok başarılıyım."

Nihat en son olarak kendisine Ersen Martin ile ilgili sorulan bir soruya ise "Ersen Martin'i tebrik ediyorum bana burada herkes Ersen'i sordu Ben de kendisinin çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledim. Ben Ersen'in burada başarılı olacağını inanıyorum La Liga sahada zevkli oyunun oynandığı bir lig bence Ersen Martin burada zorlanmaz çünkü o Almanya'da doğdu büyüdü"

Kaynak: Lig TV

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Büyük çıkış içinde umarım Norveç maçında ondan yararlanabiliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun büyük bir sakatlıktan cıktı ve sanırım 3 maçta 5 gol attı.Türkiye maçında Terim'in Nihat'tan yararlancagını sanmıyorum.Hakan sevdasından vazgeçmez ve grupdan cıkma şansımız avuçlarımızın ucundan kayıp gider..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

geçrçekten iyi bir performans sergiledi maçta inşallah daha iyi olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

takımda tek sevmediğim kişi leo francoydu hep bence kalede abbiati olmalı

En yetenekli TÜRK futbolcularından biri bence Norveç maçında inşAllah oynar...

Leo Franco zaten fos bir kaleci,Galatasaray-Mallorca maclarinda ona attigimiz goller kariyerini baslamadan bitirdi kanimca,oynadigi takimlari batirmaktan baska bir ise yaramiyor.Zaten Dünya kupasinda penalti atislarinda Almanyanin her topunu ters köseye yatarak golleri yemesi ne kadar kalitesiz bir kaleci oldugunu gösterdi.

Ama anlamadigim birsey var böyle bir kaleci nasil olurda fm de en iyi kalecilerden biri yapilir ? Fm05-06 oynarken harika,olaganüstü bir kaleciydi.

bence de leo franco overrated diye tabir edilen oyunculardan.fm 2008'de de özellikler yüksek zaten 2006 da ilahtı.arjantin milli takımında da yedek bile olmaması lazım.ondan daha iyi olan carrizo,ustari,german lux gibi kaleciler var

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    ondan daha iyi olan carrizo,ustari,german lux gibi kaleciler var
    bahsettiğin carrizo arjantin tarihinin en yetenkli kalecisi olabilir ilerde.bende çok isterim bize gelmesini.
    ama şimdilik abbiati ve leo franco ile idare etmek zorundayız.

agüero bu sezon resmi maçlarda 16 maçta 12 gol 6 asist yaptı.avrupanın en formda oyuncusu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fzVitP13wrc[/YOUTUBE]

az veya çok yediğimiz bütün gollerde hata vardı.

maxi rabona hareketiyle penaltı yaptırdı ama o da penaltıyı atamadı.

maçı 4-0 kazanabilirdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok şanssız maçtı vialreal 4 geldi 4 tane attı

Ofansif gücümüz harika ama defansa devre arasında ciddi takviyeler lazım.
    Bunun için de bazı oyuncuların adı geçmeye başladı. Bunlar arasında Fenerbahçe' den bildiğimiz Diego Lugano da var.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Cerezo - Agüero İtalya’ya gitmeyecek

Atlético Madrid başkanı Enrique Cerezo, Sergio Agüero’nun kesinlikle İtalya’ya transfer olmayacağını söyledi.

Cerezo transfer iddiaları hakkında şunları söyledi:

"Agüero Atletico’nun oyuncusu ve uzun yıllar da burada kalacak. Ayrıca İspanyol yemeklerini makarnaya tercih ediyor.
    O burada çok mutlu. İki ülke arasında o kadar büyük bir mesafe olmamasına rağmen çok değişik iki kültür var.

Burada rahat olacağını bildiğinden gitmesi için hiçbir sebep yok. Burada oynamaya ve gollerini atmaya devam edecek."

Cerezo, oyuncunun sözleşmesindeki bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu, bunu kimsenin kolay kolay ödeyemeyeceğini söyledi ve taraftarların endişelenmemesini istedi. Cerezo sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bence spora konsantre olacağımıza, işin ekonomik yönüne odaklanıyoruz. Agüero’yu aldık çünkü onun değişik bir oyuncu olduğunu anladık. Sözleşmemizi de ona göre yaptık. O harika bir oyuncu. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olma yolunda ilerliyor ve bunu burada başarabileceğine inanıyoruz."

kaynak:goal
    (güzel haber)

basında stoper için pique,alex silva,lugano isimleri geçiyor.

ayrıca lucas biglia için 6 milyon pound'u gözden çıkarmışız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MPGRC4fhEdc[/YOUTUBE]

agüero güzel hareket.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by lucho View Post
    basında stoper için pique,alex silva,lugano isimleri geçiyor.

ayrıca lucas biglia için 6 milyon pound'u gözden çıkarmışız.
    Gerçekten isabetli transfer hareketleri olur bunlar, Alex Silva ve Biglia takıma cuk diye oturur kanaatindeyim..

Pique'yi alsınlar bu iş tamamdır......

Mesaj Yetkileri