Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
iki gündür yorum yazmak için maç konularına giriyorum o kadar rezil bir durum varki konularda mesajları okuyunca yazamadan çıkıyorum yazık ya bu siteye gerçekten emek veren insanlara,değerli yorumlarını paylaşmak isteyen arkadaşlara yazık bu sitede bu hale geldiya helal olsun başkada bişey söylemek gelmiyor içimden...
Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
Her harfine katılıyorum...
Arkadaşlar yorumlarınızı paylaşın. Artık daha sert olacağız. Ne olduğumuzu unutmayacağız. Biz ne spor sitesi ne de taraftar sitesiyiz. Futbol bölümünü de kapatabiliriz, hiç sorun değil bizim için.

Biz bir oyun sitesiyiz. Ve oyun da futbolla alakalı olduğu için bu bölüm var. Bu bölümde de oynanan futbolu konuşalım. Mesela neden Kalli Lincoln'ü oyundan aldı, bunu yaparken ne düşündü?

Galatasaray'da yanlış olan neydi, neden bu kadar kötü oynadı? Veya Gaziantep 1-0'dan sonra neler yapmalıydı da far artabilirdi? Sahada oynanan oyunla ilgili o kadar çok yorum yapılabilir ki.

Bizim için değerli olan üyeler sizlersiniz, sizin yorumlarınız da bizim için değerli. Eğer buradan maç hakkında konuşmak isteyen ve devamlı tartışma içersinde olan bir ortamda bulunmak istemeyen üyeler uzaklaşıyorsa bu bizi çok üzer. O üyelerin uzaklaşmaması için de artık daha sert ve taviz vermez olacağız.