1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Derbiden sonraki basin aciklamalari ve Olaylar.

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    yazıyı yazan bjkli olunca kalan 2 klübü haliylen tahmin etmiyoruz direkt biliyoruz, bunun için ne müneccim olmaya ne de yumuşak döşeklerde yatmaya gerek var lakin soruş maksadım farklı idi.

3-4 sene öncesinin rize maçının hesabını veremeyen sinan engin yeniden göreve getirilmesi ile çıktığı ilk maçta kendisine tribünlerden resmen pankartlarla gider yapılıyor, maçın sonunda da sinan engin gidere giderle yanıt verince herşeye karşı olan tribünler geri vitese karşı olmuyor ve 180 derece yayıp sinan engin tarafında oluyorlar şimdi gelinen nokta da ise bu lige şeref katsayılarının yüksek olduğu rivayet ediliyor. (kim belirliyorsa bu şerefi de katsayıyı da )

bu da yetmiyor 2 büyük yaratılıyor iddaaları(masalları) başlamış.

benim lügatım yetmez masal kahramanlarına, ben ortaladım son vuruşu da üstad yapsın.
    "ne diyeyim bjk herşey gönlünce olsun" (heycana gerek yok , 1şarkıdan alıntıdır)

: )
    .

.
    Birleştirilen Mesaj:

böyle yazdığım mesaja cvp yazarak olayı kıllandırıp tüylendirmenin de alemi yok o zaman..

neyse yap(ılsın).
    İnönü stadında kaç BJK maçı izledin?Ya da kapalı tribünde kaç tane tanıdığın insan varda gider yapıyorsun olayları bilmeden anlamadım valla..
    Merak etme çArşı geri vitese de karşı!Ama bizden iyi sizin bilmeniz lazım geri vitesleri..Şöyle Özhan gitsin,böyle kötü bilmem ne,bir Lincoln,iki tane dandik galibiyetle bayağı yumuşadınız bakıyorum!
    Arzuman'da hiç birşey görmemiş valla nasıl bir hakem anlamadım yani.Göremiyorsan hakemlik yapmayacaksın abi..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

@ Feyyaz

gideri ben mi yapıyorum yazımı iyi oku istersen. farklı bişey söylemek istedin yanlış ifade ettim galiba. neyse.

Galatasaray konusuna gelince yeri burası değil ama kısa bi cvp vereyim, benim Özhan başkan hakkımda düşüncelerim hep aynıydı hiç değişmedi halen zihniyet istifa der geçerim. Özhan Canaydın'ı da bu sezonki haliyle seven kişinin ben taraftarlık duruşundan şüphe duyarım..
    (tribünler olarak bu konuda 1 kere hata yapıldı o da kayseri maçıydı, ötesi yok)
    (ki azçok bizdeki başkanlık sistemini biliyorsan taraftarın(lise harici) bu seçimde en ufak bi etkisi yoktur o da olayın diğer tarafı.)

@ travis

kendim yazdım kendim oynadım..

Mesaj Yetkileri