Quote Originally Posted by Vieri
şimdi şöyle bir geriye bakıyorum bu site açıldıktan sonra 7 seneyi devirmeye hazırlanıyoruz. Bende bu araştırma sitesini yöneticiliğini almadan öncede site sahibiydim amatör olarak birşeyler yapıyorduk. Oyun ile olan geçmişimde çok eskilere dayanmakta. abimizin dediği gibi bununla büyüdük. okula gitmedik türk ligi yapacağım diye kastım sabah akşam sonunda bitti öğretmenime hediye ettim devasızlıktan yırttım.. işe geç kaldım sırf bir maç daha fazla oynayım diye uykusuz kaldım.. deprem oldu millet apartmana girmez ben evimde oynamaya devam ettim.. kıyasıya rekabetlerde arkadaşıma gol atınca, şampiyon olunca evde sevinç huralarına çok ses çıkınca komşuların kimin maçı var kim gol attı gibi absürt soruları ile karşılaştım daha böyle çok olay. bir oyuna bu kadar mı bağlanılır? hastalık bu hastalık.

şimdi duruma gelince Turksportal önümüzdeki aylarda şirketleşiyor. kısmetse artık istanbul içerisinde bir ofisimiz olacak. Dernekleşme konusunda pek bilgim yok nasıl yapılır ne gereklidir. Ama sosyal organizasyonlar konusunda elimizden geleni yapmak isteriz. Daha önceden 100 kişi bir sinema organizasyonu denemiştik ama pek beklenen ilgi olmamıştı ki üstelik çok ilgi alan bir filme o zamanın fiyatı ile 2milyon liraya girme imkanı sağlamıştık üyelerimize... herneyse bu tip yapabileceğimiz organizasyonları organize etmek bizide mutlu eder. Amacımız zaten bu değil mi? Türkiye Football Manager topluluğu değil miyiz? Haliyle burada yer alan arkadaşların birbirleri ile tanışması için elimizden geleni yaparız.
Yaw ilk paragrafını okudum da hüzünlendim..Aşırı derecede hastalık bu oyun..Bu oyun için her şeyi yaparım yaptım da zaten..Çok sevdiğim bir kızdan ayrıldım yaw..

Nese ikinci paragrafa gelince..Bence bişeyler yapalım en kısa zamanda gerekli maddi manevi yardımı herkesin vereceği kanaatindeyim..Ve umarım bu iş konuşmakla kalmaz..