1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Derbiden sonraki basin aciklamalari ve Olaylar.

Hybrid View

Nesil
    2006

Kuralları detaylı incelendiğinde;

Kaleci ile savunma oyuncusu arasinda kalirsan ofsayt‚ yani kalecinin kale cizgisine en yakin kisi oldugunu varsayarsak sondan birinci rakip oyuncudan kale cizgisine yakin olursan ofsayt fakat bu durumda kaleci kale cizgisinin en yakin ismi degil‚ ofsayt yok.

Ayrıca Avrupada böyle çok gol oluyor. Zamanında Kezman'ın PSV'de attığı böyle bir gol vardı.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

Kaleci ile savunma oyuncusu arasinda kalirsan ofsayt‚ yani kalecinin kale cizgisine en yakin kisi oldugunu varsayarsak sondan birinci rakip oyuncudan kale cizgisine yakin olursan ofsayt fakat bu durumda kaleci kale cizgisinin en yakin ismi degil‚ ofsayt yok.

Ayrıca Avrupada böyle çok gol oluyor. Zamanında Kezman'ın PSV'de attığı böyle bir gol vardı.
    Böyle bir kural var mı yoksa sen ''Kaleci ile savunma oyuncusu arasında kalırsan ofsayt'' bu cümleden mi çıkarttın bunu..Ben hiç böyle bir şey duymadım..
    Benim bildiğim kadarıyla kaleci kalesini terk edip rakip forvet onun arkasında olursa rakibin önünde en azından bir savunma adamı olmak zorunda..Zaten burda Devid kabak gibi en arkada duruyor yani..
    Hem bu maçta fb'nin golü verilmeyecek yer yerinden oynardı..Kimse bir şey demediğine göre böyle bir şey olmadığına inanıyorum,zaten mantığım kabul etmiyor böyle bir golü..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

Kural, top oyuncunun ayagindan ciktiginda pas verdigi oyuncunun kale ile arasinda iki oyuncu bulunmasi gerekli ki ofsayt olmasin.

Yukaridaki pozisyonda top ayaktan ciktiginda Fenerbahce'li oyuncu ile kale arasinda sifir oyuncu var. Yani cifte ofsayt.

Mesaj Yetkileri