1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Derbiden sonraki basin aciklamalari ve Olaylar.

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Beşiktaş PAF takımla çıkacak göreceksiniz.Bu arada senin dediğin gibi Ali Koç FENERBAHÇE SPOR KLUBU BAŞKANI OLSAM LİGDEN ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNÜRDÜM söyleminden farklı olarak Şekip Mosturoğlu "Denizli maçından sonra ligden çekileceğiz" demişti.Yani Fb yönetimi tükürdüğünü yalamıştı...
    Nie IsrarLa Geçen Seneyi getiriosun gündeme sen o açıkLamaLarı getirirsen bende geçen sene bize yapıLanLarı yazarım;yeri değiL,konu değiL Konuyu başka yere çekmeyeLim BaşkanLa Bi yönetici açıkLamasının Arasındada Fark var.Daha yazarımda Neyse konuyu sapıtmayaLım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Nie IsrarLa Geçen Seneyi getiriosun gündeme sen o açıkLamaLarı getirirsen bende geçen sene bize yapıLanLarı yazarım;yeri değiL,konu değiL Konuyu başka yere çekmeyeLim BaşkanLa Bi yönetici açıkLamasının Arasındada Fark var.Daha yazarımda Neyse konuyu sapıtmayaLım.

Sen daha Beşiktaş yönetimi sözünden dönmemişken "dönerse zaten diyecek söz bulamıyorum" falan gibi cümleler kullanırsan bende sizin yönetim geçen sene tükürdüğünü yaladı örneğini veririm tabi ki.Bence sen bu konuda konuşmak için Sivasspor maçını bekle...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sen daha Beşiktaş yönetimi sözünden dönmemişken "dönerse zaten diyecek söz bulamıyorum" falan gibi cümleler kullanırsan bende sizin yönetim geçen sene tükürdüğünü yaladı örneğini veririm tabi ki.Bence sen bu konuda konuşmak için Sivasspor maçını bekle...
    Sende BekLe Sivas Maçını bakaLım ne oLacak ?

Sende FazLa konuşma Bu Konu hakkında Geri VitesLer başLadı Çnkü..

Mesaj Yetkileri