1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Derbiden sonraki basin aciklamalari ve Olaylar.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aklıma Bir olay geldi...Gecensene Fenerbahce-Besıktas macından sonra biliyorsunuzki Fenerbahceli yçneticiler selcuk dereli ve ulusoya bir cok hakaret etmişdi...Besiktaslı yazar Yemen ekşide bunun üzerine Samanyolunda Tv programına EMZİK getirmişdi..Hiç unutmam onları şimdi Aynı seyler besıktas hakkında oluyor....Ne oldu Şimdi Yemen ekşi..Keske biriside Ona emzik gösterse...Gercekten bir Galatasarylı olmama ragmen o an çok delirmişdim...Hemde Emzikle show yapıyordu..Bu kişilerin Sesi cıkmıyor..Bence bunlar çok Kötü hariketler..Dün gece Nihat kahveçi konusdu dediki..İspanyada hakemler daha kötü diyor ama orda futbol var diyor...

Tekrar diyorum Besıktasın paf takımla cıkacagına inanmıyorum.(Çıkarsa Alkıslamasınıda biliriz...).Bana göre Maçtan sonra O anda verilen tepki oldu..Sinan engin karıstırdı bence ortalıgı...Bu arada pafla cıkılırsa Paftan iki oyuncu cezalı imiş...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Aklıma Bir olay geldi...Gecensene Fenerbahce-Besıktas macından sonra biliyorsunuzki Fenerbahceli yçneticiler selcuk dereli ve ulusoya bir cok hakaret etmişdi...Besiktaslı yazar Yemen ekşide bunun üzerine Samanyolunda Tv programına EMZİK getirmişdi..Hiç unutmam onları şimdi Aynı seyler besıktas hakkında oluyor....Ne oldu Şimdi Yemen ekşi..Keske biriside Ona emzik gösterse...Gercekten bir Galatasarylı olmama ragmen o an çok delirmişdim...Hemde Emzikle show yapıyordu..Bu kişilerin Sesi cıkmıyor..Bence bunlar çok Kötü hariketler..Dün gece Nihat kahveçi konusdu dediki..İspanyada hakemler daha kötü diyor ama orda futbol var diyor...

Tekrar diyorum Besıktasın paf takımla cıkacagına inanmıyorum.(Çıkarsa Alkıslamasınıda biliriz...).Bana göre Maçtan sonra O anda verilen tepki oldu..Sinan engin karıstırdı bence ortalıgı...Bu arada pafla cıkılırsa Paftan iki oyuncu cezalı imiş...
    Yemen Ekşi kim yaa?
    Yemen Ekşioğlu'ndan bahsediyorsan zaten onu seven Beşiktaş'lı görmedim.Ben nefret ediyorum..Herkes dalga geçiyor o adamla,zaten biraz yaşlanmış o ama çevresi kuvvetli sağa sola çıkartıyorlar işte..
    Siz olayları anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama bir şey yazarken bari doğru dürüst yazın,kafadan sallama polemik olsun diye değil..
    Ayrıca paf takımla çıkarsak burda çıkamaz vs. diyenler özür dilesin bence,alkışlamak yetmez..Çıkmazsakta ben başkanım adına burda gündemi boşuna meşgul ettiğimiz için özür dilerim..

Mehmet Demirkol'un yazısına da değinmek istiyorum..
    Mehmet Demirkol tarafsız olmaya çalışan ama pek beceremeyen birisi bence..
    İkinci olarak Gökhan Gönül'ün kalkması,devam etmesi iyi hoşta..Kalkmadan önce salladığı tekme ne?Ondan hiç bahsetmemiş Mehmet bey,bir şey duymuş,kafayı ona takmış,yazı yazıyor;tarafsız ya ondan..

Mesaj Yetkileri