şimdi sen ilk önce bize demişsinki transfer bütcem 520 milyar lira ondan sonra başkana rica etmişsin 8 milyon ytl yani 8 trilyona çıkmış..hadi buna inandım tamam sonra sen 8 milyona yılın ilk yarısında aldığın oyuncular

Lukasz Gargula(Belchatov) => 1.9 milyon
Polonyalı ortasaha oyuncusu...defansa yönelik oynatıcam kendisini, genel olarak iyi bir oyuncu çoğu özelliği 14-15 + duran toplarda etkili.

Rodrigo Fabri(Paulista) => 3.4 milyon
Brezilyalı ortasaha oyuncusu...sol kanatta ve amc bölgesinde oynayabiliyor. Teknik özellikleri süper fakat gereksiz bir transfer oldu sanki. adamı görünce atladımda o bölgede oynayan 3 oyuncu varken 4.yü almak saçma oldu

Issah Ahmed(Randers FC) =>925bin kredi kartına 12 ay taksit
Matias Cahais(Boca) =>600bin
Marvin Angulo(Herediano) =>230bin
Jukka Lethovaara(tps) => 20bin

Teplice takımının tecrübeli defans oyuncusu Lukasz Hoffenheim takımına transfer oldu. 1.5 milyon ytl karşılığı

----ettimi kardeşim 8575 YTLtamam peki sonra ligin devre arasında 6,7 milyona l

Lulinha
sezon sonunda Hoffenheim'da!!! 6.75 milyon YTL karşılığı anlaştık kulübüyle. Gelecek vadeden oyuncuyla 2010 yılına kadar sözleşme imzalayacak. Carlos Eduardo'nun yanına müthiş partner geliyor

yani devrearasında oyuncumu sattın anlamadık nerden bu para tabi bide yeni personel almışsın ona ne kadar harcadın onu hiç bilmiyoruz. ama kıyakçı başkan şuana kadar ikinci lig kulübüne tam 15 trilyonluk futbolcu aldı..maşallah....bunlar birinci lige çıkmadan ikinci lig bütçesiyle aldığın oyuncular.....önemle altı çizile.......

gelelim şampiyon olduktan sonra birinci lige çıkınca alınan oyunculara....

ben vranjasın bedava geleceğini sanmıyorum..ama neyse Zarate ...7,5 milyon tl ..çok güzel...

transferlere açıklaman : Maaş bütçesinden arttırdıklarımı harcadım diyelim yalnız maddi durum şu pek iç açıcı değil kulüpte borç 15milyon ytl

yani sen hem maaş bütçesini düşürerek transfer bütçeni artıracaksın.hemde kendi takımıyla sözleşme yenilemeyen vranjas gibi kaliteli oyuncularıda bedavaya alacaksın.

şimdi yeni sezon için bütçen açıklanmadan anlaştıysan vranjasla ..transfer bütceni 15 trilyonla eritmiştin.bu durumda normalde FM de transfer bütçeni bu kadar eritirsen borçla birlikte maaş bütcende azalıyor.

Şimdi sen bu oyuncuyla yeni bütcen açıklanmadan anlaştıysan ikinci ligin düşük maaş bütcesiyle birinci ligin kaliteli oyuncularını nasıl alıyorsun

...yok eğer maaş bütcen açıklandı ve birinci lig takımı olarak görünüyorsan hem maaş bütçeni kısıp hem bu oyuncuları bedavaya nasıl alıyorsun

..FM yi iyi takip edenler rahatlıkla bilirler sözleşmesi biten birinci lig oyuncularını sen ikinci lig takımı olarak göründüğün müddetçe alman zordur (hele seninki gibi erimiş bir bütceyle) ama yeni sezon başlamışsa ve sen birinci lig takımı olmuşsan bu oyuncular sana gelebilir ama tabii iyi para verirsen..

senin durum çok çelişkili..

hem transfer bütçeni erit hemde werder bremenden sözleşmesi biteen adamı bedavaya al..buna inanmamı beklmeme..

...bizbu FM yi bugün oynamıyoruz kardeşşşş ..eğer elindeki maaş bütceni kısarsan oyunculara verebileceğin rakam azalır bedevaya falan oyuncu çok zor alırsın...off offf...

giden oyuncular
Christian Daub(Elversberg) => 20bin + %50
Zsolt Löw(Fürth) => 500k + %10

sen bu löwü satmamışmıydın...hani şu kupada yarı finalde HSVye gol atan arkadaş birden bire nasıl geldi kaça geldi arkadaş....

ben arkadaşımın oynadığı oyun hilesizmiş gibi gelmiyor bana zaten yukarıda çıkarılan abartı rakamlarla transfer bütçeleriyle falan bu ortada..

kusura bakma arkadaşım.. ikinci lig takımı 520 milyardan 15 trilyona transfer bütçesini çıkarırsa..

hem maaş bütçesinde kısıtlamalara gidip hemde birinci ligin kalitelioyuncularını bedavaya alıyorsa ya bu oyunu hileli oynuyorsun, ya milyarda bir olacak şansın var ya da oynadığın oyunun adı FM değil......

özür dilerim ama ben inanmadım..günahınıda almak istemem ama sanırım bize biraz açıklama yapmalısın...çünkü onlarca insan sana inanarak destek vermiş yorum yapmış...